← Terug naar overzicht

Weer eens wat anders: de leukste Haagse cocktailbarretjes!

Zin om eens fancy uit te gaan? Net je salaris of lening gestort gekregen en in the mood voor een drankje? Wel in voor een borrel, maar deze keer even niet naar je stamkroeg waar je het ene biertje na het andere wegtikt? Den Haag zit vol met leuke cocktailbarretjes waar je nét even anders je avond begint!

Vavoom Tiki Room

Klinkt een tikkeltje fout deze cocktailbar, maar als je bij cocktails aan de zomer, strand en palmbomen denkt, dan zit je goed bij Vavoom! Met al het bamboe en de houten maskers aan de muren waan je je in de tropen. En, niet onbelangrijk, de cocktails dragen alleen maar bij aan dat fruitige gevoel. Op naar de Grote Markt dus!

The Five Points Bar & Drink Society

Dit jaar geopend, en helemaal hot and happening: The Five Points! Hier kan je terecht voor gezelligheid, met een New York's oldschool tintje: Five Points was rond 1800 een beruchte wijk in het centrum van Manhattan, met immigranten uit alle hoeken van de wereld. Op de kaart: uiteraard alle klassiekers, maar ook eigen variaties daarop. Genoeg te kiezen!

Hotelbar SPARK

Voor diegenen die voor dat fancy avondje gaan waar ik het eerder over had: SPARK is jouw place to be. Deze bar is namelijk onderdeel van het Hilton Hotel The Hague aan het einde van het Noordeinde. Leuk detail: de cocktails zijn gebaseerd op klassieke films. En wellicht iets minder chic maar niet onbelangrijk: barsnacks kun je er natuurlijk ook gewoon bestellen.

The Penthouse Skybar

Misschien wel de meest bijzondere locatie om een cocktail te drinken is bij The Penthouse. Deze cocktailbar is te vinden op een hoogte van 135 meter in de Haagse Toren en heeft dus een prachtig uitzicht! Om naar boven te kunnen moet je wel beneden een kaartje à €9 kopen, maar dan krijg je in de bar een cocktail naar keuze. Geen slechte deal zou ik zeggen.

Proost!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

aankomende student
Abonneren op