← Terug naar overzicht

De leukste uitgaansplekken in Den Haag

Uitgaansgelegenheden DenHaagStudentenstad

Ben je nieuw in de stad? Of heb je zin om een keer uit te gaan in Den Haag, maar weet je niet zo goed waar je het beste kunt gaan stappen? Dan is dit lijstje hieronder voor jou bedoeld!

1. Het Paard

Aan de Prinsegracht vind je Het Paard, wat sinds 1972 een begrip is in Den Haag! Ze hebben twee zalen die ze vullen met de meest bekende artiesten! 

2. Bleyenberg

Bleyenberg is een nieuw horeca- enuitgaansconcept in het centrum van Den Haag. Ze openden de deuren in 2017 en het loopt sindsdien storm. Je kunt er terecht voor een bakkie koffie, lunch, dinner en cocktails. Op zonnige dagen kun je terecht op het dakterras waar je een heerlijk fijn uitzicht hebt!

3. Grote Markt

Aan de Grote Markt zitten meerdere tenten waar je je avonden mee kan vullen. De Zwarte RuiterDe Boterwaag en Zéta zijn er maar drie van de velen. Op het plein staat het gehele jaar door een terras die in de winter wordt verwarmd met terrasverwarmers. Op de Grote Markt kun je alles vinden. Van speciaalbiertjes tot de lekkerste cocktails en hier kun je natuurlijk ook terecht voor een lekkere maaltijd. 

4. Het Plein

Het Plein, wat een plein is met de naam Het Plein, zit vlakbij het Centraal station en rondom Het Plein vind je allerlei tenten waar je tot in de late uurtjes kan feesten. Denk aan MillersDanzigDe Haagsche Kluis en Cloos.

5. Club Rootz

Club Rootz, wie kent het niet? Voor een hapje, speciaal biertjes én stappen tot laat kun je hier terecht. Gemakkelijk te bereiken want het zit precies naast de Grote Markt, dus het is niet te missen. 

6. De Paap

Al ruim 20 jaar is Muziekcafé de Paap dé plek waar bandjes hun kunsten kunnen laten zien. In Den Haag zijn er weinig plekken waar dat kan en dus vinden alle bandjes hun weg naar de Paap. Onder tussen hebben de grootste namen van Nederland op het podium gestaan in de Paap. Dus houd je van live muziek? Dan is de Paap the place to go!

7. Vroeger Was Je Anders

Ben je toe aan een avondje échte Hollandse muziek. Dan moet je naar Vroeger Was Je Anders gaan. Dit bruine café bevindt zich pal naast het Buitenhof en is hierdoor een gezellige stadskroeg met uiteenlopend publiek. Winkeliers, politici, studenten en een dartclub die wekelijks bijeenkomt stappen hier binnen waardoor het een bruisend café is!

8. BINK Rooftop

Zin in een super vette locatie waar je helemaal uit je dak kan gaan? Dan moet je naar BINK Rooftop! Hier worden regelmatig feesten gegeven waar nog lang over nagepraat wordt... Ook kun je bij BINK terecht voor lunch en diner, waarna je direct doorkan naar het dak om te feesten!

Waar gaan jij en je vrienden naartoe om te stappen in Den Haag?

Liefs, Rebecca

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op