← Terug naar overzicht

OH OH INTRO WEEK 2018

OH OH INTRO DenHaagStudentenstad

Den Haag Studentenstad is de snelst groeiende studentenstad van Nederland. Jij en meer dan 7.500 nieuwe studenten gaan na de zomer een studie starten in deze mooie stad achter de duinen. Tijdens de OH OH INTRO week leer je andere studenten kennen en worden er super leuke activiteiten georganiseerd op de campussen en op het Lange Voorhout. In samenwerking met de Gemeente Den Haag en de hoger onderwijsinstellingen wordt je een warm welkom aangeboden tijdens de OH OH INTRO.

Maandag 27 augustus OH OH HALLO

Een persoonlijk rode loper momentje voor jou! Medewerkers, studenten en verenigingsleden applaudisseren je naar binnen. Gegarandeerd: A BIG WARM WELCOME!

Dinsdag 28 augustus OH OH INTRO GAMES

Geef de start van je studiecarrière een energieke boost! De OH OH INTRO GAMES biedt je de mogelijkheid om lekker sportief bezig te zijn door verschillende clinics te volgen op het gebied van hockey, voetbal, basketbal, fitness, lacrosse, rugby en boulderen.

woensdag 29 augustus OH OH CITY KARAVAART + OH OH CITY TOUR

Doe vandaag je zwembroek alvast maar aan en neem een handdoek mee! Tijdens de OH OH KARAVAART maak je een spectaculaire rondvaart door de stad vol met lekkere beats, drankjes en waterpistolen. Na afloop van de rondvaart starten we met de OH OH CITY TOUR, waarbij enkele hot-spots van de binnenstad worden bezocht. Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan aan via de site voor meer info: info@acku.nl  (let op! beperkte plaatsen beschikbaar)

Donderdag 30 augustus OH OH INTRO FESTIVAL

OH OH INTRO festival is het gratis studentenfestival op het Lange Voorhout. Het festival heeft drie podia met acts en DJ’s. Meer dan zestig organisaties presenteren zich tijdens het festival met kortingen en aantrekkelijke prijzen zoals een Iphone X en wasmachine. Er is een Food-village met Döner, hamburgers, frites en salades. Josylvio, Rugged, Stennis Weening, Billy the Kit en vele anderen gaan het feest compleet maken. De secret stage en de PIP-stage bieden je de leukste verrassingen. Verder zijn er B-boys competities en kun je tijdens de OH OH INTRO een lekker drankje doen bij de vijf barretjes. De wethouder van Onderwijs Saskia Bruines opent het festival na 19:00 uur samen met de nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch.

vrijdag 31 augustus OH OH BRAKKE VRIJDAG

Tijd nodig om even helemaal bij te komen van al die nieuwe indrukken en ervaringen die je deze week hebt opgedaan? De Grote Markt opent haar deuren voor jou en je studiegenoten, om samen te genieten van een ontbijtje voor een studentenprijsje, heerlijk met een kopje koffie erbij of gewoon een biertje natuurlijk! Just time for you, to get ready for the weekend!

Lange Voorhout next to Houses of Parliament / Museum Escher / Kloosterkerk
tram 1, 9, 15, 16

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op