← Terug naar overzicht

Wat te doen in Den Haag in april?

Feestje

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur. Daarom zocht ik voor je uit wat er komende maand allemaal te beleven is in Den Haag. Wil je weten wat je echt niet moet missen? Lees dan gauw verder!

Milly - iedere donderdagavond - Millers

Het weekend aftrappen met de beste dance classic DJ's en 90's hits, wie wordt daar nou niet gelukkig van? Iedere donderdagavond vanaf 23.00 kun je terecht bij Millers, én gratis entree!

Studentenavond - iedere donderdagavond - Haagsche Kluis

Al jarenlang is de Haagsche Kluis één van de meest bezochte uitgaansgelegenheden op het Plein. Iedere donderdagavond kun je hier terecht voor je portie muziek. Een fijn bijkomend puntje: bier en fris voor de halve prijs!

Instatour - 21 april - Zeeheldenkwartier

Ben jij fanatiek Instagrammer en wil je nieuwe plekjes voor het perfecte kiekje ontdekkn én tips om die perfecte foto te maken? Meld je dan aan voor de Instatour op 21 april georganiseerd door stylist en blogger Hipaholic! De kosten zijn 35 euro inclusief hapje en een drankje en de tour duurt zo'n vier uur!

Stoffenbeurs Mode & Interieur - 22 april - Lange Voorhout

Voor de echte creatievelingen onder ons vind je op het Lange Voorhout op 22 april de Stoffenbeurs! Nieuwe collecties modestoffen, interieurstoffen met fournituren, patronen, modevakbladen en accessoires. Alles kun je hier vinden!

 

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op