← Terug naar overzicht

Nationale Vriendinnendag op 17 maart 2018

Nationale Vriendinnendag

Op 17 maart 2018 is het Nationale Vriendinnendag en aangezien deze dag op een zaterdag valt, kun je niet anders dan deze dag doorbrengen met je liefste en meest dierbare vriendin(nen). Ik heb wat dingen bedacht die je kunt doen op deze mooie dag om jullie vriendschap te vieren. Het is weliswaar altijd een mooie dag als je met je best friends bent, maar op deze ene speciale dag mag het allemaal net wat meer zijn, toch?

Boek een nachtje in een hotel

Je beste vriendin, een mooi hotel, een mega bed met schone witte lakens, een enorme televisie voor je neus én roomservice. Boek gewoon voor één nachtje een hotel en maak gebruik van alles wat hotel je te bieden heeft. Trek een badjas en slippers van het hotel aan, bestel roomservice, neem een massage, ga de sauna in, neem een duik in het zwembad en laat je nagels doen. Al zeg ik het zelf: dit is wel een van m'n betere ideeën...

Highest Tea in The Penthouse

Een high tea is altijd goed, maar een highest tea is nóg beter. In The Penthouse, onder de Haagse inwoners ook wel bekend als het Strijkijzer, kun je op de bovenste etage met uitzicht over heel Den Haag een highest tea doen. Geniet van heerlijke theetjes, zoete en hartige hapjes op 135 meter hoogte. Da's best gaaf om te doen samen met je beste vriendin, toch?! Reserveren kan heel gemakkelijk via de website van The Penthouse.

'Disney's The Lion King!' in het AFAS Circustheater

Misschien is je lover niet zo enthousiast over musicals, maar je beste vriendin gelukkig wel. Ik denk dat iedereen het wel met mij eens is: The Lion King de musical moét je een keer gezien hebben. Gelukkig hoeven we daar niet heel ver voor de reizen, want je kunt deze fantastische musical gewoon in ons mooie Scheveningen aanschouwen in het AFAS Circustheater. Kaarten zijn al te bestellen vanaf €34,85. Ik zeg doen!

Weekend weg

Waarom zou je Nationale Vriendinnendag alleen op de dag zelf vieren, als je ook voor een heel weekend kunt gaan. Hebben jullie allebei een heel druk leven en zijn jullie toe aan rust? Boek dan een weekendje richting de Waddeneilanden of als jullie juist willen shoppen ga dan een weekend naar Antwerpen. Vanaf Den Haag HS ben je zo in Antwerpen: je hoeft niet eens over te stappen! Als je naar de Waddeneilanden wilt, dan kun je vanaf Den Haag HS een trein pakken, waarna je alleen op Amsterdam Sloterdijk hoeft over te stappen richting Den Helder. Vanuit hier kun je op de Ferry stappen richting de eilanden. Alles is mogelijk!

Srprs.me trip

Zijn jij en je beste vriendin best avontuurlijk aangelegd? Boek dan een reisje met srprs.me! Je kiest een datum, geeft op de website aan of je een goedkope reis, een city trip of juist een roadtrip wil: het kan allemaal en SRPRS.ME regelt het voor je! Op het moment van vertrek krijg je pas te weten waar je naartoe gaat? Zoals Srprs.me zelf al zegt: "De beste trip plan je niet, die overkomt je!" En in dit geval overkomt het jullie samen! 

Je kunt natuurlijk ook samen op de bank een filmpje kijken, lekker uiteten gaan of wijn drinken, maar soms mag het gewoon wat specialer! Wat gaan jullie doen op Nationale Vriendinnendag?

Liefs, Rebecca

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op