← Terug naar overzicht

St. Patrick's Day vieren in Den Haag

St. Patrick's Day

St. Patrick's Day is de nationale feestdag van Ierland. Op deze dag herdenken zij beschermheilige Sint Patricius van het land. In Ierland wordt het uitbunding gevierd met vuurwerk, optochten, openluchtconcerten en uiteraard veel bier. Ook in Australië en Amerika vieren ze deze feestdag uitbunding, omdat veel Ieren hier naartoe zijn verhuisd. Maar ook in Den Haag kunnen we er wat van! Trek groene kleding aan, verzamel je beste dancemoves en kom richting de stad! Ik zocht de leukste dingen voor je uit die je kunt doen komend weekend.

St. Patrick's Day op de Grote Markt

Voor het achtste jaar op rij wordt de Grote Markt omgetoverd tot één groot, Iers feest. Het wordt georganiseerd door O'Caseys en Irish Club Netherlands en zij zorgen voor de perfecte sfeer, optredens, muziek en uiteraard genoeg bier! Het feest is niet alleen voor Ieren, iedereen is welkom. Zoals ze op hun website zeggen: "Be Irish for one day and come celebrate with us!" Als je nog geen plannen hebt, moet je zeker weten even langs de Grote Markt, dus!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina.

O'Casey's

O'Casey's Pub zit aan het Noordeinde en heeft afgelopen jaar twee enorme prijzen gewonnen. O'Casey's is uit 16.000 pubs wereldwijd verkozen tot Europa's én 's werelds beste Irish Community Pub! Naast het feit dat zij het grote feest op de Grote Markt organiseren, kun je natuurlijk ook gewoon in de pub terecht voor het enige echte Guinnes bier, muziek én een goeie sfeer.

The Fiddler

The Fiddler aan het Kerkplein is een plek waar altijd veel mensen te vinden zijn. Ook met St. Patrick's Day staan zij voor je klaar met goede muziek, Guinnes én groen bier! Tot in de vroege uurtjes kun je feesten tot je er bij neervalt!

Zien we je daar?

Liefs, Rebecca

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op