← Terug naar overzicht

Studentenbudget: uiteten op Valentijnsdag in Den Haag

Pasta

Valentijnsdag is bijna aangebroken. En dan wil je je liefje natuurlijk wel trakteren op een lekker maaltje in een (semi)fancy restaurant. Als het kan voor een beetje fijne prijs, we doen immers al 20 dagen met stufi en het wordt een uitdaging om het nog vol te houden tot de 23e. Daarom heb ik voor jou uitgezocht waar je voor een fijn prijsje heel lekker én semi-fancy kunt eten. Jij blij, liefje blij en dan hoef je ook niet de laatste dagen van de maand op brood te leven...

De Pastakantine - De Pastakantine is helaas gesloten

De lekkerste pasta's eet je bij de Pastakantine voor een nóg lekkerdere prijs. Je hebt hier al een bord pasta voor maar €8,50. Da's toch niets?!

Popocatepetl - Popocatepetl is helaas gesloten

Voor de liefhebber van nacho's uit de oven met heel veel kaas en verse guacamole: Popocatepetl is waar je moet wezen! Je kunt hier veel verschillende hapjes eten voor een goede prijs. Je kunt hier veel share-plates bestellen met van alles wat voor €11,50 per persoon. Lekkerrr!

Ich Bin Ein Hamburger

Een hamburgertent, maar dan chique! Trek je mooie kleding aan, want het interieur en de kleding van de bediening stralen luxe en exclusiviteit uit. Je hebt hier al een heerlijke burger vanaf zo'n €15,- En geloof mij, de burgers bij Ich Bin Ein Hamburger zijn zó lekker!

Little V

Little V is een Vietnamees restaurant waar je je geluk niet op kunt. Je kunt hier verschillende verse gerechten krijgen tussen een prijs die varieërt tussen de 7 euro en 15 euro. 

Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje wordt steeds meer een begrip in Nederland. Hier kun je voor een vaste prijs een driegangenmenu eten vanaf €12,50. De menu's veranderen regelmatig en er zit altijd iets lekkers bij voor ieders smaak! 

Le Conaisseur

Le Conaisseur is echt zo'n restaurant waar het lijkt alsof alleen de elite hier een maaltje kan betalen, maar niets is minder waar. Voor €14,50 per persoon kun je doordeweeks je maag vullen met de heerlijkste vleesgerechten. Trek je nette kleding aan en geniet voor een mooie prijs van heerlijk eten!

Geniet van je Valentijnsdag! 


Liefs, Rebecca

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

belastingaangifte doen
Abonneren op