← Terug naar overzicht

Glijbaan Tikibad nog steeds niet veilig

Waterglijbaan

Binnenkort met je jaarclub een dagje naar het Tikibad? Sla de X-Stream dan even over! Afgelopen zondag is er weer iemand gewond geraakt in deze glijbaan.

Problemen vanaf het begin

Al sinds de opening in 2010 zijn er meerdere ongelukken gebeurt in deze beruchte glijbaan. Afgelopen zondag was het weer raak. Een 18-jarige jongen liep een hersenschudding en een whiplash op. Er zijn al meerdere gelijkwaardige ongelukken geweest in deze attractie, waarbij met een druk op de knop de bodem onder je voeten verdwijnt en je een val van zeven meter door de buis maakt. Sinds zondag is deze glijbaan gesloten.

Tikibad

Gelukkig heeft het Tikibad nog 14 glijbanen waar je van kunt genieten in het grootste overdekte glijbanen paradijs in de Benelux. Als sinds 1984 is het Tikibad een begrip in Wassenaar en omstreken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon droog blijven en naar het bijbehorende attractiepark Duinrell gaan.

Benieuwd wat je nog meer kunt doen met je jaarclub? Kijk op onze vrije-tijd pagina!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op