← Terug naar overzicht

Gin tonic-tocht door Den Haag

gin en tonic

Ik ben niet echt een bierliefhebber, dus een kroegentocht langs kroegen met de beste speciaalbieren is niet voor mij weggelegd. Maar een gin-tonic-tocht zie ik daarentegen wel zitten. Dus voor hen die ook niet van bier houden, maar wél van gin-tonic: voor jullie zocht ik uit waar je de lekkerste gin & tonic kunt drinken in Den Haag!

Jamey Bennet

Met maar liefst tien verschillende soorten gins op de kaart kun je je geluk niet op bij Jamey Bennet. Kies bijvoorbeeld voor een GT met zeekraal en grapefruitschil of GT met rood fruit en Thaise basilicum.

Café Franklin

Bij Café Franklin is het altijd gezellig, en nóg gezelliger als je één van de zes gins besteld. Lekker met sinaasappel of oud en vertrouwd met limoen!

Mama Kelly

Mama Kelly ligt net wat uit de route, namelijk bij de Caballero Fabriek, maar je GT is het absoluut waard. Op de prachtige locatie kun je kiezen uit meerdere soorten gins en genieten van de geweldige ruimte. Het is wel duidelijk dat ze bij Mama Kelly weten hoe je het interieur mooi aan kan kleden!

Palmette

In de stad vind je Palmette, een restaurant waar veel liefde is gestoken in het creëren van de juiste sfeer. Je waant je dan ook in een paradijs terwijl je nipt aan de lekkerste GT's!

MILú

MILú is een geweldige locatie waar je maar liefst kunt kiezen uit tien gins, waarvan er drie gemaakt zijn ons eigen Den Haag! Hier kun je ook terecht voor de lekkerste hapjes die je kunt eten samen met je GT. Enjoy!

 

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

belastingaangifte doen
Abonneren op