← Terug naar overzicht

Student Inhuren Den Haag gesponsord

Zoek jij een bijbaan die aansluit bij je studie? Student Inhuren heeft voor talentvolle studenten in de omgeving van Den Haag bijbanen, projecten en vacatures die een toevoeging zijn op jouw studie én jouw cv.

Waarom Student Inhuren? 

Student Inhuren is onderdeel van Inhuren.com. Student Inhuren heeft een groot aantal (parttime) vacatures en freelanceprojecten voor studenten en starters op hbo of universitair niveau.

Student Inhuren is gevestigd in de Kettingstraat 2 in Den Haag Centrum. Ben je studerend en op zoek naar een bijbaan? Loop dan eens vrijblijvend binnen op onze vestiging.

Beschikbare vacatures

In Den Haag zijn wij op dit moment hard op zoek naar studenten en starters die op freelancebasis aan de slag willen als tekstschrijver bij Student Inhuren.

Als tekstschrijver doe jij zelf onderzoek naar specifieke thema’s actualiteiten die gerelateerd zijn aan de doelgroep van Student Inhuren.

Heb jij interesse in deze functie? Mail dan naar marjolein@inhuren.com of solliciteer via onze website.

Bijbanen van Student Inhuren in Den Haag:

  • Administratief
  • Freelancewerk
  • Financiële dienstverlening
  • ICT
  • Techniek
  • Logistiek

Student Inhuren werkt in de regio Zuid-Holland samen met bedrijven in de logistiek. Wij zoeken dus op structurele basis studentverhuizers, sjouwers, logistiek medewerkers en magazijnmedewerkers. Heb jij interesse in een bijbaan in de logistiek? Neem dan vrijblijvend contact op met Student Inhuren Den Haag.

Student Inhuren is onderdeel van de Inhuren.com. Inhuren.com houdt zich bezig het met uitzenden en bemiddelen van uitzendkrachten door heel Nederland. Studenten die werken via Student Inhuren kunnen vanuit een bijbaan via Inhuren.com doorstromen naar een vaste baan. 

De recruiters van Student Inhuren

Je kan vrijblijvend je cv versturen naar één van onze recruiters in Den Haag. Dit kan je mailen naar sharon@inhuren.com  of elvira@inhuren.com

 

Voor werkgevers

Bent u een werkgever en zoekt u op korte termijn talentvolle studenten en/of starters? Bel dan vrijblijvend naar 0854881120.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Tentamen Den Haag Studentenstad
Abonneren op