← Terug naar overzicht

Zo maak je optimaal gebruik van je student-zijn

Studentenkorting

Ondanks dat het studentenleven niet altijd even makkelijk is, kun je er ook flink voordeel uit slaan. Want waarom zou je eigenlijk voor je tweede pizza betalen als je die gratis kan krijgen op vertoon van je studentenkaart? Je moet alleen even weten waar je moet wezen voor de beste korting en aanbiedingen. Ik zocht voor je uit waar je in Den Haag korting krijgt of een speciale aanbieding op vertoon van je studentenkaart.

Tip: Download de Knaek-app!

Als je de Knaek-app downloadt, betaal je €12,50 maar heb je recht op heel veel kortingen zoals bijvoorbeeld bij Sneakers in Den Haag. Koop daar een paar sneakers en grote kans dat je die €12,50 alweer hebt terugverdiend!

Domino's - Knaek-app

Je krijgt bij alle Domino's in Den Haag de tweede pizza gratis als je de Knaek-app hebt en je studentenpas laat zien.

McDonald's Megastores - Knaek-app

Bij de McDonald's Megastores kun je twee medium menu's bestellen voor maar 8 euro op vertoon van je studentenpas en de Knaek-app!

Sunday's - Knaek-app

Kun je tijdens de wintermaanden wel een kleurtje gebruiken? Dan kun je bij Sunday's terecht onder de zonnebank voor een mooie aanbieding. Deze aanbieding gaat wel samen met de Knaek-app, dus die moet je wel hebben.

Pathé bioscopen

Bij alle Pathé bioscopen krijg je iedere dag studentenkorting, behalve op vrijdag en zaterdag na 18.00 uur. 

WE

Bij de WE fashion kun je meer voor minder kopen! Je krijgt namelijk 10% korting op vertoon van je studentenpas. Deze korting is in de winkel geldig, maar ook in de webshop.

JACK & JONES

Bij Jack & Jones in de stad krijg je 10% studentenkorting op de gehele collectie op vertoon van je studentenpas. Zo wordt winkelen toch een stuk leuker!

Yoghurt Barn

Zin in een lekker yoghurtje? Bij de Yoghurt Barn krijg altijd je 10% korting!

Team Kappers

Moet je haardos nodig getemd worden? Bij Team Kappers krijg je 20% korting op je knipbeurt. Team Kappers zit op meerdere plekken in de stad, maar de korting geldt in elke vestiging. Op de website hebben ze vaak nog meer kortingen waar je je voor kunt aanmelden, als je die laat zien na je knipbeurt krijg je nog meer korting.

Zalando

Het is misschien niet per sé in Den Haag, maar wel heel handig om te weten: Bij Zalando krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Vul via de website in waar je studeert en wanneer je verwacht af te studeren en ontvang je eigen kortingscode.

Ken jij nog meer winkels, koffietentjes en andere handige plekjes waar je studentenkorting ontvangt? Laat het mij weten!

Groetjes, Rebecca

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

belastingaangifte doen
Abonneren op