← Terug naar overzicht

Wat te doen rondom kerst in Den Haag?

Kerst

Kerst is altijd mijn meest favoriete periode van het jaar geweest. Maar ik vind het nóg leuker sinds ik twee jaar geleden in Den Haag kwam wonen. Vanaf het moment dat je de deur uitstapt zie je overal lichtjes en andere mooie kerstversiering, geweldig! Ik zocht voor je uit wat je rondom de kerst allemaal kunt doen in Den Haag en ik heb geweldige dingen ontdekt. Lees je mee?

Royal Christmas Fair – 15 t/m 24 december 2017 – Lange Voorhout

Dit is één van de grootste kerstmarkten van Nederland. Ook dit jaar kun je hier terecht voor je kerstcadeaus, glühwein, heerlijk eten, muziek en nog veel meer! Het is de vierde editie en dit jaar is hij nog groter met maar liefst 80 stalletjes waar je de mooiste en leukste spulletjes kunt vinden. Meer informatie vind je op de website van de Royal Christmas Fair

TINK - 8 t/m 25 december 2017 - Binnenstad Den Haag

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de prachtige winkeletalages in de winterperiode? Wij ook niet! TINK zorgt er dit jaar voor dat Den Haag nóg sprookjesachtiger wordt, want ondernemers, winkeleigenaren en warenhuizen doen deze kerst hun uiterste best om de winkeletalages te doen schitteren. Het thema dit jaar is namelijk STARS, dus we kunnen veel sfeervolle lichtjes verwachten.

Op 21 december zal op de Royal Christmas Fair bekend worden gemaakt wie de mooiste winkeletalage heeft. Je kunt via de website, Facebook of via een stemformulier je favoriete etalage een stem geven! Ook het publiek kan prijzen winnen. Houd je ogen open en probeer Tinkerbell te spotten in de etalages, want dan verdien je mooie prijzen!
Meer informatie vind je op de website van TINK

Willemsvaart - 15 t/m 24 december 2017 - Hooikade 14

Tijdens de Royal Christmas Fair kun je Den Haag vanaf het water ontdekken. Tijdens de boottocht vertelt een gids je interessante weetjes, leuke anekdotes en leer je de stad op een nieuwe manier kennen. De boot vertrekt gedurende de Royal Christmas Fair om 18.00, 19.00 en 20.00 uur. Op 16, 17 en 23 december vertrekt de boot ook om 17.00. Op de laatste dag gaat de boot alleen om 17.00 en 19.00 uur.

De tickets kosten 10 euro per persoon en je kunt ze bij de boot kopen, maar ze raden je aan om van te voren kaartjes te reserveren. Dit kan via het telefoonnummer 06-198 532 80 of mail naar info@willemsvaart.nl.Meer informatie vind je op de website vanWillemsvaart.

Kasteel Duivenvoorde in kerstsfeer - 16 en 17 december 2017

Rondom en in het Kasteel zal dit weekend de gehele kerstsfeer goed te zien en voelen zijn. Prachtige kerstbomen, veel lichtjes en natuurlijk een kerstmarkt met een hapje, drankje en muziek, stelen de show op het landgoed.
Voor maar €2,50 kun je de kerstmarkt bezoeken. Laat je verwonderen door het omgetoverde kasteel door een speciale rondleiding te doen voor maar 15 euro. Tickets voor de kerstmarkt en rondleiding kunt u kopen via de webshop.

Winterlicht – 15 en 16 december 2017 – Weimarstraat

Voor de eerste editie van het Winterlicht festival wordt de Weimarstraat omgetoverd tot een heus winterwonderland. Het festival wordt opgezet door wijkbewoners. Samen met scholieren maken ze verlichting van afval, waardoor het ook nog eens een duurzaam festival wordt! Mocht je mee willen helpen of een grandioos idee hebben voor het Winterlicht festival, dan zijn al jouw ideeën meer dan welkom. Stuur een mailtje naar info@pepedenhaag.nl. Meer informatie vind je op de Facebook pagina van Winterlicht.

Kerst Singalong – 17 december 2017 om 20.00 uur – Atrium Den Haag

Op 17 december 2017 komt er eindelijk een vervolg op de Kerst Singalong in het Atrium in Den Haag. Zing en dans mee op Nederlandse en Engelse kerstliedjes en krijg het ultieme kerstgevoel in deze perfecte ruimte voor muziek en zang. Meer informatie vind je op de website van Kerst Singalong.

Wat ga jij tijdens de kerstperiode allemaal bezoeken?

Groetjes, Rebecca

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op