← Terug naar overzicht

DIY: Starbucks Hot Chocolate ♥ ❊

warme chocolademelk

De Hot Chocolate van Starbucks staat hoog op mijn lijstje van winterse lekkernijen. Toch heb je niet altijd zin of tijd om in de rij bij de Starbucks te staan. Daarom deze DIY voor een supersnelle en overheerlijke kopje Starbucks Hot Chocolate!

Dit heb je nodig voor 2 koppen:

  • 2 eetlepels ongezoete cacao
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 druppels vanille extract
  • 60 ml water
  • 75 ml melk

Zo maak je het:

  1. Doe het water, de cacao en suiker in een magnetronbestendige kom (neem een kom waar alle ingrediënten in passen)
  2. Verwarm dit ongeveer 40 seconden in de magnetron totdat het warm is. Roer daarna goed door tot je een siroopachtige substantie hebt
  3. Voeg de melk en het vanille extract aan de siroopachtige substantie toe en roer goed door elkaar
  4. Verwarm de kom met alle ingrediënten nog ongeveer 60 seconden in de magnetron
  5. Controleer of het goed warm is en serveer met slagroom of marshmallows!

Je kan ook nog een hazelnootsiroop, een karamelsiroop of chocoladesnippers in je Hot Chocolate zetten voor iets extra's.  Lekker voor op de koude dagen!

Waar wacht je op? Haal snel de boodschappen in huis en do it yourself!

Meer studentennieuws

Abonneren op