← Terug naar overzicht

De 5 leukste en efficiëntste apps voor je smartphone

apps

Stiekem kunnen wij studenten niet zonder onze smartphones. We plannen afspraken in, houden contact, swipen op datingapps en ga zo maar door. Wij zochten daarom de 5 beste apps voor studenten uit. Deze apps kunnen je helpen met dagelijkse werkzaamheden… Maar ook om even te ontspannen!

1. Stick Those Notes (Android)

Ben jij ook zo’n persoon die van alles en nog wat vergeet? Dan is deze app echt iets voor jou! Met de app kan je notities vastpinnen in je notificaties en op je lockscreen. Ze zijn dus altijd zichtbaar en ook niet te missen! Je kan zelf bepalen welke notificaties je wil vastpinnen en welke kleur je ze geeft. Handig!

2. Jamie Oliver’s Recipes (iOS)

Met deze app wordt het huiseten opeens wel heel culinair! In de app staan meer dan 400 recepten van Jamie Oliver. En elke maand komen er nog eens tien nieuwe recepten bij! De recepten kan je stap voor stap volgen aan de hand van tekst en foto’s. Lekker makkelijk toch?

3. Microsoft Translator (Android & iOS)

Dit is een hele handige vertaalapp, zeker als je vaak op reis bent of binnenkort op vakantie gaat. Je kan dingen inspreken en intypen en de app vertaalt dat voor je. Daarnaast heeft de app taalgidsen met populaire woorden en zinnen. Je kan ook realtime gesprekken laten vertalen. Handig als je grenzeloos verliefd wordt bijvoorbeeld ;). Deze functie zit ook in Skype.

4. Super Mario Run (Android & iOS)

Tijd voor een leuke app waarmee je gewoon kan chillen: Super Mario Run. Wie kent Mario nou niet?! Het spelletje heeft verschillende levels en mini-games. Op dit moment hebben de levels een spookhuis, schip en bos. Als je alle levels hebt gehaald, kan je Daisy vinden. Nostalgie!

5. Committo3 (Android & iOS)

Deze app is super handig voor taken die je in groepen moet doen. Maar dan anders…. Vaak heb je wel tien taken die je op een dag wil uitvoeren, maar uiteindelijk doe je maar de helft en stel je de rest weer uit. Herkenbaar? Committo3 is een takenlijst-app waarbij je maar drie taken noteert. Met een goede reden ;). Door slechts drie taken per dag te noteren, wordt de kans namelijk groter dat je ze ook echt uitvoert! Deze app is vooral handig voor groepen zoals werkteams, studiegroepen of je vriendenkring.

Tijd voor een nieuwe smartphone?

Zoek je een nieuwe smartphone? Neem dan een kijkje op de website van Ben. Zij hebben speciale Studentendeals en de smartphones zijn hierdoor een stuk goedkoper! En installeer dan meteen even deze apps op je (nieuwe) smartphone ;).

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op