← Terug naar overzicht

Leuke borrelplekjes in Den Haag

borrel den haag

In Den Haag kan je genoeg leuke dingen doen, maar vooral goed borrelen! Het is altijd fijn om iets te drinken met vrienden na een lange werkdag. Zeker nu het zo koud en regenachtig is! In deze blog vind je vijf plekken waar je gezellig een drankje kunt doen en een lekker hapje kan eten.

1. Hofhouse

Afgelopen zomer opende Hofhouse de deuren. In Hofhouse kan je lekker ontbijten, lunchen en dineren. Maar je vindt er ook speciaalbieren, wijntjes en cocktails. Er zijn zes vaste restaurantjes waar je kunt eten en per seizoen zijn er twee wisselende pop-up restaurants. Daarnaast is er ook een grote bar. Je kan bij een van de restaurantjes gewoon zitten en eten, maar je kan ook de gerechten meenemen naar huis.

2. Havana

De meeste mensen kennen Havana vast wel. Als je langs het Buitenhof loopt, dan zie je Havana meteen zitten. Dit is ook de ideale plek als je gezellig een filmpje hebt gekeken bij Pathé Buitenhof en daarna nog wilt borrelen of eten. De bioscoop en het restaurant hebben ook een arrangement waarbij je een film kan kijken en eten voor een bepaald bedrag. Havana heeft lekkere cocktails en snacks voor als je alleen even wilt borrelen met vrienden. Daarnaast zijn er ook leuke evenementen. Zo hebben ze vaak Bachata feesten!

3. Millers Wine- & Cocktailbar

Millers heeft niet alleen een restaurant en club, maar ook een Wine- en Cocktailbar. Je kan kiezen uit tachtig verschillende wijnen. Ook hebben ze leuke proeverijen bij Millers. Een echte aanrader voor een uitstapje met vrienden! Daarnaast heeft Millers ook een ruime selectie aan cocktails. Heb je geen zin in een standaardcocktail? Dan kan je ook vragen om je eigengemaakte cocktail. Ze shaken een cocktail met ingrediënten naar jouw keuze. Millers verzorgt ook workshops in de cocktailbar. Ook mega leuk als activiteit met je vrienden!

4. Callisto Lounge

Callisto Lounge is ook een bar waar je een hapje en een drankje kan doen. Je kan cocktails bestellen, maar ook andere drankjes zoals Black Label, Malibu, Amaretto, Prosecco of gewoon een colaatje (boringggg). Donderdag tot en met zaterdag zijn er optredens van dj’s, dus die avonden zijn er zeker gezellig! Van zondag tot en met woensdag zijn ze van 17.00 uur tot 02.00 uur open en van donderdag tot en met zaterdag zijn ze open van 17.00 uur tot 04.00 uur. Het is dus een toplocatie om een drankje te doen, maar ook om  te feesten!

5. Grote Markt

Op de Grote Markt vind je ook genoeg andere tentjes waar je kunt eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan de Zwarte Ruiter en cocktailbar Vavoom. Af en toe zijn er ook leuke evenementen op het plein. Maar het is er eigenlijk altijd wel gezellig!

Wil je borrelen in een andere stad? Kijk dan waar je kunt borrelen in Amsterdam, Utrecht of Delft. Have fun!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op