U bent hier

Tandarts in Den Haag

Als je in Den Haag gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je voor je verzekering 1 keer per jaar of half jaar je gebit laten controleren. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen. 

Tandarts vinden in Den Haag

Ga je in Den Haag wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Den Haag. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen in Den Haag. Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe klanten aan, dus bekijk dat goed. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaring hebben met een bepaalde tandarts.

Waar op letten bij tandarts kiezen

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een tandarts kiest. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben, anders moet je er niet naar overstappen! Daarnaast kan je kijken welke faciliteiten en specialisten je tandarts heeft. Kan je tandarts maar heel weinig zelf doen, dan moet je al snel naar een andere tandarts of naar het ziekenhuis. Kijk ook of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering. We verwijzen je naar tips waar je kunt terugvinden of je verzekering de tandartskosten vergoedt.

Overstappen van tandarts

Overstappen is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan waarom je overstapt (bijvoorbeeld dat je in een andere stad bent gaan studeren). Geef daarnaast ook aan per wanneer je wilt overstappen en geef het emailadres en adres van je nieuwe tandarts door. Jouw oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts.

Tip: Vind ook je huisarts in Den Haag

Spoedtandarts Den Haag

Heb je een ongeluk gehad en bijvoorbeeld je tand gebroken, maar is je eigen tandarts gesloten? Dan kun je altijd naar een spoedtandarts. Die is vaak 24/7 open en kan dan direct jouw tandprobleem oplossen. In Den Haag heb je een aantal spoedtandartsen:

Tandartsen in Den Haag

Tandarts Den Haag Aqua Dental Clinic

In onze tandartspraktijk in Den Haag leveren wij hoge kwaliteit tandheelkunde en uitstekende service. Wij bieden vele tandheelkundige behandelingen en diverse specialisaties, waaronder mondhygiëne, implantologie en kaakchirurgie. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en uw wensen staan altijd centraal, want wij zien u graag met een stralend en gezond gebit de praktijk verlaten.

Burgemeester Hovylaan 78
2552 AZ Den Haag
info@aquadentalclinic.nl
www.aquadentalclinic.nl

 

Lees ook

soa test
soa-test
Abonneren op