Skip to main content

Alle artikelen over zorgverzekering


 • Geld besparen op je maandelijkse lasten

  Den Haag is een van de duurdere studentensteden, dus jij kan vast wat tips gebruiken over hoe je geld kan besparen op je maandelijkse lasten. Lees je mee?
 • Tips: zo voorkom je dat je rood staat!

  Het is geen geheim dat studenten vaak krap bij kas zitten. Zeker na het aanschaffen van de basisbeurs, heb je het als student financieel niet makkelijk. Je wilt zo min mogelijk lenen en naast een drukke studie kun je hooguit een bijbaantje nemen. In deze blog geven wij je daarom tips om te voorkomen dat je in het rood komt op je studentenrekening!

 • Welke verzekeringen heb je nodig als student?

  Het is als student belangrijk dat je goed verzekerd bent. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Maar welke verzekeringen heb je nou nodig als student? Pak een pen, papier en maak aantekeningen. Zo weet jij straks precies welke verzekeringen jij nodig hebt en wat je moet regelen!

 • Welke verzekeringen heeft een student nodig?

  Tegenwoordig kunnen we voor alles wat we kunnen bedenken wel een verzekering afsluiten. Hartstikke handig, maar wij (arme) studenten willen alleen wat we écht nodig hebben. Daarom hebben wij de belangrijkste verzekeringen voor je op een rijtje gezet!

 • Zorg voor jezelf in 2020!

  De zomervakantie lijkt al een eeuwigheid geleden en de herfst is in volle gang. Het is raar, maar we hebben nog maar zo'n 2 maanden voordat 2020 van start gaat. Maar vóórdat je aan de slag gaat met je goede voornemens, moet je eerst iets anders doen... En dat is goed voor jezelf zorgen!

 • Wat je moet weten over zorgverzekeringen

  Het is alweer bijna 2018 en dat betekent dat als jij jouw zorgverzekering aan wil passen, je dat moet doen voor januari! Heb jij eigenlijk wel een idee wat er allemaal in jouw pakket zit? Dit is namelijk veel belangrijker dan je misschien zou denken! Wij vertellen jou precies waar je op moet letten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.