Skip to main content

Zo wordt jouw bedrijf succesvol

Er zijn een aantal factoren die de kans verhogen dat jouw bedrijf succesvol wordt. Lees hier tips om jouw bedrijf succesvol te maken. 

Timemanagement

Dit is een van de belangrijkste factoren van een succesvol bedrijf. Je moet zo effectief mogelijk kunnen omgaan met jouw tijd. Iedereen heeft slechts 24 uur in de dag. Effectief omgaan met je tijd betekent onder andere dat jij prioriteiten kunt stellen. Neem niet standaard al het werk aan, maar bedenk welk werk prioriteit heeft. Ook moet je goed kunnen plannen, zodat je goede doelen kunt stellen. Deze goede doelen moeten concreet zijn, zodat je weet waar jij naartoe werkt. Vooral als je personeel in dienst hebt is het belangrijk om duidelijke doelen op papier te zetten. Zo weet jouw personeel goed waar jullie naartoe werken en staan de neuzen dezelfde kant op. Als je een concreet doel hebt kan je ook makkelijkere beslissingen maken. Bij het goed plannen is het belangrijk om rekening te houden met ad hoc werkzaamheden, zoals telefoontjes en spoedgevallen. Neem ook de tijd om te evalueren en je planning goed uit te schrijven. 

Uitbesteden

Het uitbesteden van bepaalde taken is ook deels timemanagement. Je zorgt er door het uitbesteden van taken voor dat jij meer tijd over houdt voor andere belangrijkere taken. Je kunt bijvoorbeeld je financials controls uitbesteden aan je personeel of een organisatie. Onder financials controls valt onder andere je administratie, reporting & control en het regelen van je belasting. Ook het maken van budgetplannen, het jaarplan en de jaarafrekening valt hieronder. Door dit door iemand anders te laten doen kan jij je meer bezig houden met de inhoud van je onderneming. Ook het versturen van facturen en offertes kan je beter uitbesteden.

Goed personeel

Goed personeel heeft ook een grote invloed op hoe succesvol jouw bedrijf wordt. Slecht personeel heeft op verschillende manieren een negatief effect op jouw bedrijf. Ten eerste kan slecht personeel je een slechte naam geven. Je personeel is immers het gezicht van jouw bedrijf. Ten tweede als je slecht personeel hebt dat ongemotiveerd is of slecht werk aflevert heeft dit een negatief effect op de doelen die je behaald. Ben jij op zoek naar personeel? Kijk dan eens bij staan.nl. Door een sollicitant een dagje mee te laten lopen kan jij een beeld krijgen van wat voor persoon het is. Ook is het belangrijk om je personeel mee te nemen in de beslissingen die je maakt als werkgever. Dit zorgt voor tevreden personeel. Daarnaast is een frisse blik van iemand anders altijd goed. Zo leer je dingen vanuit andere perspectieven zien. 

Werk jij vanuit huis voor je onderneming en vind je het lastig? Lees dan de blog 'Thuiswerken? Zo doe je het zonder problemen!'. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.