Skip to main content

Wat te doen in Den Haag in oktober?

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur. Daarom zocht ik voor je uit wat er in oktober allemaal te beleven is in Den Haag. Wil je weten wat je echt niet moet missen? Lees dan gauw verder, want er is meer dan genoeg te beleven!

The Afro Latin Connection - 5 oktober 2018 - Paard

The Afro Latin Connection is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze brachten de beste afro en latin vibes naar toffe locaties als Amsterdam Roest, Woodstock Bloemendaal en het Bevrijdingsfestival van Amsterdam. Ze zijn gespecialiseerd in afrobeat, salsa, cumbia, dancehall, samba en nog veel meer tropische ritmes, dus heb je zin in een avondje goed dansen? Kom dan naar het Paard op 5 oktober!

Instatour Den Haag - 6 oktober 2018 - Zeeheldenkwartier

Ben jij fanatiek Instagrammer en wil je nieuwe plekjes voor het perfecte kiekje ontdekkn én tips om die perfecte foto te maken? Meld je dan aan voor de Instatour op 6 oktober 2018 georganiseerd door stylist en blogger Hipaholic! De kosten zijn 35 euro inclusief hapje en een drankje en de tour duurt zo'n vier uur!

11strandentocht - 6 oktober 2018 - Zuiderstrand

De Hartstichting organiseert dit jaar voor de tweede keer de 11strandentocht. Hiermee willen zij geld ophalen om onderzoek naar signaalstofjes in het bloed te financieren en zo hartinfarcten te voorkomen. De 11strandentocht is het kleine zusje van de Elfstedentocht. Een ticket kost €35,- en je kunt 60, 40 of 20 kilometer wandelen op het strand. Je kunt starten vanaf verschillende locaties (Bloemendaal, Noordwijk, Scheveningen of Hoek van Holland). Op deze stranden en op Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Den Haag Zuiderstrand, Kijkduin, Ter Heijde en 's-Gravenzande kun je je stempels ophalen, maar je kunt ook finishen op al deze stranden als je voeten er geen zin meer in hebben!

Salt Market - 6 en 7 oktober 2018 - De Pier

De populaire Salt Market staat bekend om de mooiste design- en vintageproducten die worden aangeboden. Tesamen met heerlijke delicatessen, verfrissende drankjes én het uitzicht op zee, maakt dit een markt waar je zeker een keer naartoe moet!

Mindful Beach Walk Omana - 7 oktober 2018 - Scheveningen Bad

Omana is dit jaar nieuw in Scheveningen en komt in de maanden augustus t/m november op bezoek bij Oscars. Bij Omana gaat het om aandacht en dan vooral aandacht voor jezelf. Je kunt er yoga-, meditatie- en andere spirituele workshops volgen. De kern van Omana is aandacht, kwaliteit, yoga, balans, meditatie, mindfulness, strand, zee en het zwembad. Je kunt iedere zondag wandelen over het Scheveningse strand, terwijl Omana dingen vertelt en uitlegt over mindfulness. Wil je eens meedoen? Deelname is gratis dus probeer het eens uit!

Le Marie Marché - 7 oktober 2018 - Het Plein

Je vindt de leuke markt Le Marie Marché ieder eerste weekend van de maand op het Plein in Den Haag. Een markt met Franse sfeer waar je terecht kunt voor je verse boodschappen, leuke spulletjes en foodtrucks! Mocht je dus niets te doen hebben, dan hebben wij een goed idee: koop verse producten, nodig je vrienden uit voor een borrel inclusief Franse hapjes én wijn! Wil je weten wie en wat voor kraampjes kunt verwachten? Kijk dan op de website van Le Marie Marché.

Sea Sights Festival - 18 t/m 21 oktober 2018 - Scheveningen Boulevard

Sea Sights Festival is het innovatiefestival aan en over de kust. Van 19 t/m 20 oktober vind je op de Scheveningste Boulevard ter hoogte van de Pier de Sea Sights Expo. Nationale en Internationale ondernemers, kunstenaars, studenten en visionairs hebben een toekomstidee voor onze kust ontworpen en dit uitgewerkt in een zeecontainer.

OhOhDen Haag Kroegentocht - 27 oktober 2018 - Standbeeld Haagse Harry

Ben jij niet vies van een stevige kroegentocht? Geef jezelf en je vrienden dan op voor OhOhDenHaag Kroegentocht! Voor €18,50 word je door partygidsen langs de leukste kroegen van Den Haag geloodst. Voor dit bedrag krijg je één drankje, zeven shotjes, vijf kroegen, party pics én party guides die net zo hard mee feesten! Je kunt je aanmelden voor de kroegentocht tot vier uur van te voren! Wanneer gaan we?!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.