Skip to main content

Wat te doen in Den Haag in juli?

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur. Daarom zocht ik voor je uit wat er komende maand allemaal te beleven is in Den Haag. Wil je weten wat je echt niet moet missen? Lees dan gauw verder!

VISSCH – 29 juni t/m 1 juli 2018 – Scheveningen Haven

Tijdens het Finish weekend van de Volvo Ocean Race vind je in Scheveningen Haven ook het culinaire VISSCH festival! Het gratis evenement laat al jarenlang bezoekers ervaren wat Scheveningse vis is! Dit jaar wordt ook de VISSCH award uitgereikt aan een persoon, onderneming of instelling die zich op een bijzondere manier inzet voor de Noordzeevis en/of de Noordzeevis uit Scheveningen.

Official Beerpong Tournament – 6 juli 2018 – Danzig

Sta jij bij je vrienden bekend als beerpongkampioen? Laat dan zien wat je kan tijdens het Official Beerpong Tournament in Danzig. Voor maar 25 euro heb je een compleet spel en win je? Dán drink je de rest van de avond gratis bier, dus je doet ook nog ergens je best voor!

OhOhDenHaag Kroegentocht – iedere zaterdagavond – Standbeeld van Haagse Harry

Ben jij niet vies van een stevige kroegentocht? Geef jezelf en je vrienden dan op voor OhOhDenHaag Kroegentocht! Iedere zaterdagavond voor €18,50 word je door partygidsen langs de leukste kroegen van Den Haag geloodst. Voor dit bedrag krijg je één drankje, zeven shotjes, vijf kroegen, party pics én party guides die net zo hard mee feesten! Je kunt je aanmelden voor de kroegentocht tot vier uur van te voren! Wanneer gaan we?!

90's Only on the Beach 2018 – 7 juli 2018 – Millers Beach

Wil je even terug in de tijd met alleen de allerbeste hits uit de 90's? Kom dan naar het 90's Only on the Beach party bij Millers Beach. Al vijf jaar lang kun je één keer per jaar vol-le-dig uit je dak gaan op alleen de tofste nummertjes. Je kunt nu je tickets bestellen via de Nineties Only website. Ben jij erbij?

WK Zeezeilen – 12 t/m 20 juli 2018 – Scheveningen Haven

Offshore Sailing World Championship, waar 1400 zeilers en zeilsters van over de hele wereld, naar Den Haag komen om de strijd met elkaar aan te gaan. Maar liefst 150 zeilteams zullen in deze week deelnemen aan in- en offshore racing, waarna uiteindelijk het allerbeste zeilteam ter wereld zal winnen.

Pip at Whoosah – 13 juli 2018 – Whoosah Beachclub

Vorig jaar was dit Pip at Whoosah een daverend succes, en dus is het niet meer dan logisch dan dat dit wordt verlengd. DJ's die de avond perfect zullen maken zijn namen als Vic Crezée, bekend van Koningsstaat, Cinnaman, DJ Slyngshot en Max Abysmal. Tickets zijn online te bestellen op de website van voor €8,- en aan de deur zijn ze €15,-

MegaBeach – 14 juli 2018 – Scheveningen Bad

Als side-evenement van het WK Beachvolleybal vindt het MegaBeach volleybalevenement plaats op 14 juli in Scheveningen. Het wordt gehouden op het stuk stand tussen Scheveningen Haven en De Pier. De hele dag worden er Beachvolleybal toernooien en competities gehouden waar aan iedereen aan kan deelnemen. Maar kijken mag natuurlijk ook, aanmoedigen mag al helemaal! Er is goede muziek, hapjes, drankjes en – hopelijk – een zonnetje. Er zijn ook wat vrije velden waar je voor de lol een balletje kan overspelen.

Voor meer informatie kijk je op de website, of houd het Instagram-account van Beachvolleybal NL in de gaten.

Summer of Love Market – 21 en 22 juli 2018 – Kurhausplein

Back to the 60's op de Summer of Love Market in Scheveningen! Tijdens deze weekendmarkt kun je de jaren '60 herbeleven met een combinatie van hippie-, bohemian- en lifestyleproducten. Naast shoppen kun je ook een workshop volgen waarbij je leert hoe je de bekende prachtige creaties zoals een mooie bloemenkrans of dromenvanger zelf kunt maken. Vind de hippie in jezelf en sla prachtige kleurrijke kleding in!

The Full Moon Beach Fest – 28 juli 2018 – AtTheBeach Strandpaviljoen

Een zomers feestje met cultuur, muziek, kunst, vuur, zand en water. Ook zijn er UV-lights, lasershows, mindblowing visuals, blacklight bodypainters, UV decoteams, hippie & craft markets, jongleurs en goede prijzen voor eten en drinken. Kortom, ben je fan van trance muziek, strandfeestjes en een lekkere sfeer? Kom dan naar The Full Moon Beach Fest!

Je zal je de eerste maand van de zomervakantie zeker niet vervelen, er is weer genoeg te doen! Waar ga jij allemaal naartoe?

Liefs, Rebecca

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.