Skip to main content

Wat te doen in Den Haag in februari?

De maand februari is weer aangebroken. Ik zocht voor je uit wat je deze maand allemaal voor leuks kunt doen in Den Haag. Van feestjes tot ontbijten in het Paleis: er is weer van alles te doen! Lees je mee?

Urban Farmers Dakmarkt - iedere woensdag, vrijdag en zaterdag

Op iedere woensdagmiddag tussen 12.00 uur en 16.00 uur, iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur én iedere zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur kun je naar de Dakmarkt komen. Urban Farmers is Europa's grootste stadsboerderij waar verse groenten en ook vis wordt gekweekt, dit wordt verkocht vlakbij de Haagse Markt. Iedere keer veranderd het aanbod, want alleen hetgeen wat groeit, wordt verkocht! 

Meer informatie vind je op de website van de Urban Farmers.

Stadsboerderij UF002 - Vaste tijden op woensdag, donderdag en vrijdag

Je moet sowieso een keer naar Urban Farmers toe, vanaf boven heb je namelijk een prachtig uitzicht, dus dit kun je net zo goed combineren met je boodschappen. Je kunt bij de stadsboerderij ook een rondleiding doen. Op woensdag om 12.00 uur, donderdag om 13.00 uur en 15.30 uur en vrijdag om 12.00 uur en 14.30 uur krijg je een kijkje achter de schermen. Er zijn verschillende soorten rondleidingen waar je tussen de 10 en 18 euro betaalt. Je kunt de kaarten kopen bij Urban Farmers zelf of via de VVV.

Meer informatie vind je op de website van de Urban Farmers.

Message in a bottle - 8  februari t/m 11 februari 2018

De dagen voor Valentijnsdag vind je twee liefdesbomen in het centrum van Den Haag. Laat een liefdevol briefje achter voor de liefde van je leven, waardoor je ook nog kans maakt op prachtige prijzen! Je kunt de bomen op de volgende plekken vinden:

8 februari - 13:00 uur -21:00 uur Grote Marktstraat t.h.v. Hema en Weversplein
9 februari - 13:00 uur -17:00 uur Grote Marktstraat  en Noordeinde
10 februari - 13:00 uur -17:00 uur Denneweg en Grote Markt
11 februari - 13:00 uur -17:00 uur Passage en Grote Marktstraat

Tropical Valentine - Caribbean weekend - 17 en 18 februari 2018

Ben jij de winter ook al zat en ben je wel toe aan een beetje zomer in je bol? In het Grand Hotel Amrâth Kurhaus op Scheveningen vind je zomerse feestjes. Je kunt meedoen met workshops Latin dansen, tropische hapjes proeven en meerdere live optredens! 

Het gehele weekend zal gevuld worden met heerlijke dansmuziek en het weekend wordt afgesloten door Masalsa, een groot salsa- en merengueorkerst wat jarenlang heeft opgetreden op grote podia in en buiten Europa!

Meer informatie vind je op de website van Tropical Valentine!

Ontbijt in het Paleis met Escher - 18 februari 2018

Altijd al rustig je dag willen starten in een paleis? Kopje thee, verse croissants. Onmogelijk? Welnee, op 18 februari kun je namelijk ontbijten in het Paleis met Escher. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9.00 uur en 10.15 uur. Na het heerlijke ontbijt krijg je het bijzondere recht om vóór openingstijd het Paleis te bezichtigen. Je betaalt €25,- en je moet van te voren reserveren, want er is plek voor maximaal 50 man.  

Meer informatie over Ontbijt in het Paleis met Escher

Wat ga jij doen in februari?

Liefs, Rebecca

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.