Skip to main content

Wat te doen in Den Haag in april?

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur. Daarom zocht ik voor je uit wat er komende maand allemaal te beleven is in Den Haag. Wil je weten wat je echt niet moet missen? Lees dan gauw verder!

Milly - iedere donderdagavond - Millers

Het weekend aftrappen met de beste dance classic DJ's en 90's hits, wie wordt daar nou niet gelukkig van? Iedere donderdagavond vanaf 23.00 kun je terecht bij Millers, én gratis entree!

Studentenavond - iedere donderdagavond - Haagsche Kluis

Al jarenlang is de Haagsche Kluis één van de meest bezochte uitgaansgelegenheden op het Plein. Iedere donderdagavond kun je hier terecht voor je portie muziek. Een fijn bijkomend puntje: bier en fris voor de halve prijs!

Instatour - 21 april - Zeeheldenkwartier

Ben jij fanatiek Instagrammer en wil je nieuwe plekjes voor het perfecte kiekje ontdekkn én tips om die perfecte foto te maken? Meld je dan aan voor de Instatour op 21 april georganiseerd door stylist en blogger Hipaholic! De kosten zijn 35 euro inclusief hapje en een drankje en de tour duurt zo'n vier uur!

Stoffenbeurs Mode & Interieur - 22 april - Lange Voorhout

Voor de echte creatievelingen onder ons vind je op het Lange Voorhout op 22 april de Stoffenbeurs! Nieuwe collecties modestoffen, interieurstoffen met fournituren, patronen, modevakbladen en accessoires. Alles kun je hier vinden!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.