Skip to main content

Valentijnsdag in Den Haag

Het is alweer februari, en dat betekent zoals altijd dat Valentijnsdag weer voor de deur staat! Er zijn mensen die er een hekel hebben aan die ‘commerciële onzin,’ en anderen  houden van al die romantiek, anonieme liefdesbrieven en speciale dates. Als jij tot die laatste groep behoort, lees dan vooral even verder: hieronder vind je de leukste Valentijn tips voor een romantische 14 februari in Den Haag.

Valentijnsconcert

Een leuke muzikale date beleef je bij het Zuiderstrandtheater. Daar brengt Theaterkoor Dario Fo een ode aan de liefde tijdens het Zilte Zoenen concert. Met verschillende gastoptredens, een speciaal projectkoor en begeleiding door topmuzikanten van het Residentie Orkest zal het zeker een speciale avond worden.

Een date op hoogte

Weer eens wat anders: vier Valentijn hoog in de lucht! Bij The Penthouse Den Haag kun je op de 40e verdieping genieten van een luxe Valentijn Food Sharing Menu, of op de 42e verdieping van een 4-gangen diner. Een heel speciale Valentijn in het hoogst gelegen restaurant van Nederland! Ook leuk om de lucht in te gaan: het reuzenrad de Skyview op de Scheveningse Pier! En voor als je echt helemaal wilt uitpakken, kun je hier zelfs een lunch, diner of high tea reserveren in een privé gondel.

Eten in de Hoftram

Leuk om eindelijk eens te doen op Valentijnsdag: dineren in de iconische Hoftram in Den Haag. Je hebt ‘m vast wel eens voorbij zien rijden in Den Haag. Deze tram is van binnen omgebouwd tot restaurant en rijdt een vaste route door de binnenstad van Den Haag richting Scheveningen. Je kan er een heerlijk 5-gangen diner eten op een unieke en rijdende locatie. Bijzonder om jouw Valentijn mee te verrassen!

En verder...

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen in Den Haag te doen op Valentijnsdag. Veel restaurants organiseren op Valentijns een speciaal Valentijnsmenu. Zo kan je bij ’t Gouden Hooft terecht voor een romantische avond, compleet met overnachting in luxe suite. Of heb je zin om lekker dansen met je date? Of juist op zoek naar een nieuwe liefde? Bij Danzig kan je op 14 februari terecht voor de Valentine’s Night. Vier swingend de liefde, of dans je liefdesverdriet weg! Ook leuk en bijzonder: een rondvaart door de Haagse grachten!

Tot slot nog een laatste tip. Veel Valentijnsmenu’s zijn niet de goedkoopste, en als student maakt dit het soms redelijk lastig om je lief op een romantisch dinertje te trakteren. De oplossing? Check deze blog voor de leukste adresjes waar je lekker, semi-fancy én voor een goede prijs uit eten kan! Veel romantisch plezier!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.