Skip to main content

Vaderdag 2020: activiteiten in Den Haag tijdens de coronacrisis

21 juni 2020 is het weer zover, Vaderdag! De dag waarop alle papa’s in het zonnetje gezet worden. Lees mee voor de meest sportieve tips om ondanks de coronacrisis toch het beste uit deze dag te halen. Lees je mee?

Klimmen

Sportieve vader die niet stil kan zitten? Of heb je juist een vader die eindelijk eens van de bank af moet? Nu de sportscholen gesloten zijn is het tijd om iets nieuws te proberen. Bijvoorbeeld, outdoor climbing! In sportcentrum de Uithof staat een grote klim hal inclusief indrukwekkende buiten muur, een van de vestigingen van sportclub De Klimmuur. De Klimmuur heeft hard gewerkt om het mogelijk te maken op een veilige manier te klimmen, dus niks houd je tegen om er een lekker sportief dagje van te maken. Het reserveren kan via de website van De Klimmuur.

Bootcamps

Ook kun je bij BOK terecht! BOK Den Haag organiseert bootcamps en trainingen in en rondom de uithof. Train met je pa en je bent binnen de kortste keren ready voor deelname aan Ninja Warrior, Mudmaster of de Strong Viking race! Reserveer vanaf 5 dagen voor de datum een plekje via de website van BOK Den Haag.

Boogschieten

Meer in the mood voor een behendigheid en techniek sport? Bij de Uithof kun je ook gaan booschieten! Via de boogschieten pagina op de website van Evorsa kun je vanaf 2 personen reserveren en voor €17,50 p.p krijg je 60 minuten de tijd om een schot in de roos te schieten. Met de materialen en begeleiding van Evorsa zal straks zelfs Robin Hood niet aan jullie kunnen tippen.

Bumperball

Mocht je nu met het hele gezin vaderdag op een veilige manier en ook weer eens met anderen samen willen vieren dan heb ik daar ook een oplossing voor. Bumperball voetbal! 
Bij deze sport speel je voetbal in teams van 5, maar dan in een giga opgeblazen bal! Iedere deelnemer krijgt zo’n pak aan en een simpel potje voetbal wordt ineens een stuk spannender. Door tegen elkaar te bumpen kun je de tegenpartij proberen omver te duwen, of juist razendsnel al rollend het hele veld over gaan. En dat allemaal zonder fysiek contact! 

Let op: Voor deze activiteit moet je met minimaal 5 personen reserveren. dit kan via de bumperball pagina op de website van Evorsa

Na zo'n actieve dag hebben jullie vast trek. Wat dacht je ervan om de bbq aan te zetten? We geven je tips voor een goede bbq! Fijne vaderdag allemaal!

De genoemde activiteiten zijn op moment van schrijven toegestaan binnen de richtlijnen van de RIVM. Deze richtlijnen kunnen in de tussentijd aangepast zijn. Blijf voor jouw gezondheid en die van anderen op de hoogte van eventuele veranderingen via de website van de Rijksoverheid.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.