Skip to main content

Oud en nieuw feestjes in Den Haag

De 10's zijn bijna voorbij. Het is weer tijd voor de roaring 20's! Laten we hopen dat ze net zo wild en exciting worden als een eeuw geleden. Deze jaarwisseling moet natuurlijk goed ingeluid worden. Lees snel verder voor de beste oud en nieuw feestjes in Den Haag.

De Pier

Dit is naast een leuk feestje ook een geweldige locatie, met uitzicht over het strand, de zee en de hele stad! Op de pier zal speciaal voor oud en nieuw op 31 december een pop-up club de deuren openen voor 1000 feestvierders. Oliebollen en bubbels in overvloed en een groot buitenterras met eersterangs zicht op het beruchte Scheveningse vreugdevuur.

Er zullen 2 zalen zijn. In zaal 1 worden House, Disco en Classics gedraaid. In de 2e zaal, de bovenzaal, wordt het R&B, Latin, Hitjes en Guilty Pleasures. Lekker divers dus en voor ieder wat wils. Nodig dus zeker je vriendengroep uit en ga dansend 2020 in!

Kaartjes zijn voor de vroege vogel €30,-. Wees op tijd want er worden geen kaarten aan de deur verkocht. Voor meer info over dit feestje kun je terecht op de Facebookpagina van het evenement: NYE op de Pier.

New Year's Eve Rooftop Party

De Bink Rooftop heeft regelmatig vette feestjes. Een spetterende laatste dag van het jaar mag natuurlijk niet ontbreken op het programma. Het wordt gehouden op het 1200 m² grote dak van BINK36. Dit dak is opgedeeld in 2 terrassen en deze worden uitgebreid versierd én verwarmd, zodat je in alle comfort naar al het prachtige vuurwerk kunt kijken.

De dresscode is: Dress to impress en de kaartjes zijn vanaf €24,50 te koop.

De tijd tikt want de early bird's én de 1st release tickets zijn al uitverkocht.

Voor meer info en het bestellen van de kaartjes kun je terecht op de pagina van het Facebook event: New Year's Eve Rooftop Party.

Disco-Train New Year Party

Ga jij lekker op dansbare discomuziek? Dan is dit the place to be. Er zijn 4 DJ's die los gaan met disco en dancemuziek van de jaren '70 tot en met nu. Alles komt voorbij. De early bird tickets beginnen vanaf €25, maar wil je echt een goeie deal dan neem je het groepsticket vanaf 4 personen. Vorige jaren was het altijd volledig uitverkocht en dit jaar zijn er minder tickets beschikbaar dus wees er snel bij.

Meer informatie over dit feestje vind je op de website van Disco-Train.

PAARD NYE: Out of Space

Houston... we have a party! Dit feestje is volledig ondergedompeld in alles wat met ruimte te maken heeft. De dresscode is dan ook volledig space themed. Ga als Alien, Zwart gat, Jedi, of Buzz Lightyear en swing de pan uit in de 2 verschillende zalen. De grote zaal zal 80's, 90's, 00's, Pop en Top 40 muziek draaien. In de kleine zaal kun je dansen op Hip Hop/Urban, African en Dance muziek. Zing dus mee met Thirthy Seconds to Mars, ga loesoe in de sky en geniet al moonwalkend van een lekkere oliebol en glas champagne op de laatste dag van het jaar!

De early bird tickets zijn een schappelijke €22,50. Bestel ze via de website van het Paard.

Geen zin in een feestje met oud en nieuw dit jaar? Lees dan ook onze blog Oud en nieuw op een andere manier. Deze blog staat vol tips om het een keer helemaal anders te doen en toch een onvergetelijke avond te beleven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.