Skip to main content

Once in a lifetime: gamen met de politie!

Een once in a life time experience: gamen met en tegen de politie. Hoe vet klinkt dat?! Dit kan binnenkort met de politie Haaglanden. Meer weten? Je leest het hieronder!

Bewijs ons je game skills en ontdek wat jij kan!

Ben jij benieuwd wat jij met jouw game skills kan bij de politie? Ontdek het tijdens het Politie Game Event op 21 januari!

Op 21 januari geven we jou de gelegenheid om met of tegen ons te gamen. Kom er achter welke skills jij hebt door te gamen en check wat jij met die skills kan doen bij de politie. Vraag meteen onze agenten en recruiters de oren van het hoofd over alles wat komt kijken bij politiewerk.

Wil je meedoen?

Deelnemers moeten natuurlijk ouder zijn dan 16 jaar.

Registreer hier.

Inloggen doe je met je Steam account, hiermee checken wij je game skills en matchen wij die met ons. Zorg dat je account op public staat voordat je inlogt. Je kan ook handmatig invoeren welke games jij het meeste speelt.

Na je inschrijving ontvang je de invite link op de mail voor onze Discord waar je alle overige info kan vinden.

Waarom gamen met de politie?

Wij komen graag in contact met spelers zoals jij, tijdens dit event zijn agenten en recruiters beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij beantwoorden niet alleen vragen over carrièremogelijkheden bij de politie maar ook over hoe wij ons verder inzetten voor de samenleving.

Superleuk toch! 

politie haaglanden

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.