Skip to main content

Leuke dingen doen met vriendinnen in Den Haag!

In 2011 is door Flair de nationale vriendinnendag in het leven geroepen! Het is elk jaar op de 3e zaterdag van maart en dat is dit jaar dus op de 21e. Deze dag is perfect om eens lekker alle cliché meidenactiviteiten met je besties af te gaan! Ik zet ze voor je op een rijtje.

Yoga

Vind je yoga leuk maar maak je er eigenlijk nooit tijd voor? Join the club! Vriendinnendag is uitermate geschikt om die yoga pants weer eens uit te kast te trekken. Geen verplichtingen, geen abonnement, maar gewoon met 1 of 2 vriendinnen even ontspannen rekken en strekken. Je kunt dit doen bij een van de vele yoga studio’s in Den Haag. Ga bijvoorbeeld langs bij Samudra Yoga, een yoga studio midden in het centrum. Via de website van Samudra Yoga kun je ook nog eens een gratis weekpas aanvragen om het 7 dagen uit te proberen!. Of, nog leuker: doe het samen thuis! Spreek af bij de vriendin waar het grootste stuk vloer leeggemaakt kan worden en zet wat instructiefilmpjes aan op de tv. Niemand die je ziet omvallen tijdens de kraanvogel pose, behalve je vriendinnen die van het lachen waarschijnlijk vervolgens net zo hilarisch op de grond terecht komen. Vergeet niet af te sluiten met een heerlijke plat op de grond lig sessie en dut lekker weg.

Spa dagje

Dit is een mooi vervolg van een yoga lesje. Bij House of Bellona kun je al een manicure voor €14,- laten doen. Of ga voor een heerlijke gezichtsbehandeling voor zo'n €20,-! Een perfecte plek om voor niet al teveel geld een lekker verwen dagje te hebben met je beste vriendin. Reserveer een behandeling via de app Treatwell of via de website van House of Bellona zelf.

Maar ook dit kan natuurlijk net zo goed gezellig thuis! Yoga pants uit, badjas aan en om het af te maken een rustgevende playlist. 

Stap 1 

Tijd voor is een heerlijk haarmasker. Voor het echte salon gevoel kun je elkaar hierbij helpen. Zorg voor een emmer met warm water of een stoel bij de wasbak en masseer om en om het haarmasker bij de ander in. Door er een plastic tasje of douchemuts overheen te doen trekt het extra goed in en heb je meteen geen last van druppen. Maak het af met een handdoek om alle bij elkaar te houden.

Stap 2

De volgende stap is natuurlijk een lekker maskertje. Maak een DIY-masker met wat je in de keuken hebt of ga voor extra luxe en koop van tevoren een kant en klaar pakje. Samen met de handdoek tulband is dit het perfecte moment om deze dag te vereeuwigen met een foto! Ook kun je kiezen voor een lekker voetenbadje, een manicure/pedicure en een lekker foute reality soap op de achtergrond.

Wijntje erbij, thuisbezorgd onderweg en even geen zorgen. Enjoy!

High tea of High wine

Dit kan natuurlijk niet missen. Ik denk wel het cliché der clichés. Geen chickflick waar het niet in voor lijkt te komen. De high tea kennen we nu wel. Kleine sandwiches, jus d’orange, mini cupcakes. Maar nu is er ook de high wine! Ga de hoogte in voor een luxe ervaring in The Penthouse Sky Bar. Hier kun je zowel High Tea’en als High wine’en. Ook kun je terecht bij Angie’s Kitchen. Hier krijg je een volledig verzorgd 5 gangen diner met bij elke gang een complimenterende wijn. Dit is wel wat prijziger dan de high tea, namelijk €59,- per persoon. Reserveer hiervoor vanaf 2 personen bij op de website van Angie’s Kitchen. Voor een wat meer betaalbare optie kun je bij Luden terecht. Hier geniet je van 4 gangen met bijpassende wijnen voor maar €32,50 per persoon. Dit is iedere dag tussen 14:00u en 17:00u. Voor meer details betreffende het menu kun je een kijkje nemen op de website van Luden.

Na dat eten even uitbuiken tijdens een wandeling door het mooie Den Haag? Eerder schreef ik een blog met de onontdekte pareltjes van Den Haag!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.