Skip to main content

Leuke borrelplekjes in Den Haag

In Den Haag kan je genoeg leuke dingen doen, maar vooral goed borrelen! Het is altijd fijn om iets te drinken met vrienden na een lange werkdag. Zeker nu het zo koud en regenachtig is! In deze blog vind je vijf plekken waar je gezellig een drankje kunt doen en een lekker hapje kan eten.

1. Hofhouse

Afgelopen zomer opende Hofhouse de deuren. In Hofhouse kan je lekker ontbijten, lunchen en dineren. Maar je vindt er ook speciaalbieren, wijntjes en cocktails. Er zijn zes vaste restaurantjes waar je kunt eten en per seizoen zijn er twee wisselende pop-up restaurants. Daarnaast is er ook een grote bar. Je kan bij een van de restaurantjes gewoon zitten en eten, maar je kan ook de gerechten meenemen naar huis.

2. Havana

De meeste mensen kennen Havana vast wel. Als je langs het Buitenhof loopt, dan zie je Havana meteen zitten. Dit is ook de ideale plek als je gezellig een filmpje hebt gekeken bij Pathé Buitenhof en daarna nog wilt borrelen of eten. De bioscoop en het restaurant hebben ook een arrangement waarbij je een film kan kijken en eten voor een bepaald bedrag. Havana heeft lekkere cocktails en snacks voor als je alleen even wilt borrelen met vrienden. Daarnaast zijn er ook leuke evenementen. Zo hebben ze vaak Bachata feesten!

3. Millers Wine- & Cocktailbar

Millers heeft niet alleen een restaurant en club, maar ook een Wine- en Cocktailbar. Je kan kiezen uit tachtig verschillende wijnen. Ook hebben ze leuke proeverijen bij Millers. Een echte aanrader voor een uitstapje met vrienden! Daarnaast heeft Millers ook een ruime selectie aan cocktails. Heb je geen zin in een standaardcocktail? Dan kan je ook vragen om je eigengemaakte cocktail. Ze shaken een cocktail met ingrediënten naar jouw keuze. Millers verzorgt ook workshops in de cocktailbar. Ook mega leuk als activiteit met je vrienden!

4. Callisto Lounge

Callisto Lounge is ook een bar waar je een hapje en een drankje kan doen. Je kan cocktails bestellen, maar ook andere drankjes zoals Black Label, Malibu, Amaretto, Prosecco of gewoon een colaatje (boringggg). Donderdag tot en met zaterdag zijn er optredens van dj’s, dus die avonden zijn er zeker gezellig! Van zondag tot en met woensdag zijn ze van 17.00 uur tot 02.00 uur open en van donderdag tot en met zaterdag zijn ze open van 17.00 uur tot 04.00 uur. Het is dus een toplocatie om een drankje te doen, maar ook om  te feesten!

5. Grote Markt

Op de Grote Markt vind je ook genoeg andere tentjes waar je kunt eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan de Zwarte Ruiter en cocktailbar Vavoom. Af en toe zijn er ook leuke evenementen op het plein. Maar het is er eigenlijk altijd wel gezellig!

Wil je borrelen in een andere stad? Kijk dan waar je kunt borrelen in Amsterdam, Utrecht of Delft. Have fun!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.