Skip to main content

Leer Transcendente Meditatie met korting, voor jezelf en voor de wetenschap

TM is een makkelijke en natuurlijke techniek die je twee keer per dag 20 minuten beoefent. Tijdens TM kom je in een unieke en diepe toestand van rust en
ontspanning. Het is een uitgebreid wetenschappelijk onderzochte techniek die niet alleen stress en angst vermindert, maar ook de helderheid van geest en creativiteit verbetert. In dit project van David Lynch Foundation NL kun je als student TM leren met € 50 korting, door deel te nemen aan ons onderzoek. Je vult dan in een jaar tijd zes keer een online-vragenlijst in en vraagt een studiegenoot voor de controlegroep. Als je alle vragenlijsten invult krijg je ook nog € 50 beloning. Je leert TM “coronaproof”.

Interesse?

Ben je student, tussen 18 en 29 jaar oud en studeer je aan een Nederlandse universiteit of HBO?
Kijk dan op: davidlynchfoundation.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.