Skip to main content

Het perfecte Valentijnsdag cadeautje!

Het ene stel houdt er meer van dan de ander: Valentijnsdag. Ga je samen met je partner ergens lekker uit eten of blijf je samen thuis op de bank met Netflix aan? Hoe dan ook, een cadeautje hoort er wel een beetje bij. Maar wat is nou het perfecte cadeautje voor je partner?

Valentijnsdag

Je komt er bijna niet meer onderuit om een cadeautje te halen voor je partner op Valentijnsdag. De aanbiedingen voor cadeaus en uitjes vliegen je om de oren. Maar hoe vul je deze dag nou in? Je kan samen lekker uit eten gaan op het plein of gezellig samen een drankje doen op de Grote Markt. Maar naast een hapje en een drankje, verwacht je partner hoogstwaarschijnlijk ook een leuk cadeautje. Een lekker geurtje is voor zowel vrouwen als mannen altijd goed, maar dat wordt ook een beetje saai toch? Verras je partner met wat spannends, zoals een seksspeeltje.

Plezier als cadeautje

Seksspeeltjes worden tegenwoordig steeds populairder. Vooral onder jongeren is het hebben van een seksspeeltje in het nachtkastje steeds gewilder. Dus wat is nou een beter cadeau voor je partner dan wat plezier? EasyToys heeft een ruim aanbod aan verschillende seksspeeltjes. Verras je vriendin met een vibrator of kijk eens naar een kunst vagina voor je vriend. 

Taboe doorbreken

Ook als je single bent of buiten Valentijsdag om op zoek bent naar wat vernieuwing in de slaapkamer, zijn seksspeeltjes misschien wel wat voor jou. Samen experimenteren of alleen, beiden even leuk! Vaak wordt het hebben van een seksspeeltje nog gezien als iets ongemakkelijks. Onder jongeren wordt het daarentegen wel steeds meer een besproken onderwerp. Want waarom zouden we ons ook schamen voor iets waar we alleen maar plezier uit halen? Maar liefst 51% van de vrouwen in Nederland beschikt over een speeltje, waarbij vibrators en dildo’s de populairste zijn onder hen. Onder de mannen is de penisring het meest populair. Proberen dus!

Vind je een seksspeeltje ietwat heftig voor bijvoorbeeld een eerste date? ;-) We hebben ook een overzicht voor je gemaakt voor romantische Valentijnsdag plekjes in Den Haag!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.