Skip to main content

Het leukste van Den Haag Studentenstad!

Den Haag heeft een hoop te bieden, zoals gezellige winkelstraatjes, leuke horecagelegenheden en andere vormen van entertainment. De opties zijn eindeloos en je hoeft je hier niet snel te vervelen. In dit artikel vind je de leukste plekken van Den Haag Studentenstad.

Plein

Op Plein vind je, zoals de naam al verraadt, een groot plein waaraan allemaal restaurants, café’s en terassen grenzen. ’s Zomers kun je van je hapje en drankje genieten op het terras en ’s avonds kun je hier gezellig uitgaan. Door de opstelling van het plein en de terrassen hangt hier altijd een gezellige sfeer.

Strand van Scheveningen

Het strand in Scheveningen, een stadsdeel van Den Haag, is de ideale plek om lekker te ontspannen en af te spreken met vrienden. Daarnaast kun je leuk wandelen over de Boulevard en vind je hier genoeg restaurants om lekker te eten of een drankje te drinken. Ongeveer 5 – 10 minuten lopen van het strand kun je tevens je dag afsluiten met een leuke film bij Pathé.

Het Zwarte Pad

Om op het Zwarte Pad te komen, ook in Scheveningen, loop je vanaf de boulevard in de Noordelijke richting. Op dit stukje strand vind je veel strandtenten die ’s avonds worden omgetoverd tot clubs. Eerst overdag zonnen op het strand kan ook in de fijne strandbedjes die bij elke strandtent al voor je klaarstaan!

Foodhallen

Tegenwoordig hebben wij in Den Haag ook de foodhallen, in de winkelhof Haagsche Bluf. In deze indoor food market vind je maar liefst twaalf food stands. Een super leuke plek om te proeven van de verschillende keukens en zelf een beetje culinare inspiratie op te doen!

Paard

Er zijn ontzettend veel plekken waar je kunt uitgaan in de stad, maar het Paard is wel één van de populairste. Dit poppodium organiseert regelmatig toffe feesten en concerten van bekende artiesten. Een gave plek om een avondje te stappen! 

Als student in Den Haag is het zeker de moeite waard om deze vijf plekken een keer (of meer) te bezoeken! Wil je hier ook graag gaan wonen? Zo vind je een tof studentenhuis in Den Haag!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.