Skip to main content

Halloweenfissa's in Den Haag

Oktober is de maand waar alle Halloween liefhebbers naar uit kijken! Maar waar kan je dit jaar in Den Haag goed feesten? Als student heb ik ook Halloween gevierd en omdat er veel keuze is, heb ik gezocht naar een aantal bekende feesten en heb ze voor jullie even op een rijtje gezet!

Internationals’ Halloween Festival – The Lost City

Tot nu toe ben ik tijdens mijn studie de afgelopen drie jaar fully dressed naar een Halloween party geweest. Het was ook dezelfde party, namelijk het Halloween Festival georganiseerd o.a. door IIAM, The Student Hotel en Interaccess.

Als je een avond helemaal out wilt gaan om Halloween te vieren zou ik je zeker aanraden om daar naar toe te gaan! Omdat het een festival is met meerdere zalen is er voor ieder wat.

Datum: 27/10
Entree: €10.27 - €16,37

Halloween Zombie Apocalypse

Het feestje Halloween Zombie Apocalypse wordt georganiseerd door LITT events bij club Seven. Het is daar wel klein maar vaak wel gezellig. Zeker als je van R&B, Hip Hop en dancehall houdt moet je daar zeker naar toe.

Datum: 27/10

PIP Halloween 2017 – Ancient Egypt

Verder organiseert PIP vaak een Halloween feest, maar daar ben ik zelf nog nooit geweest. Dit jaar hebben zij PIP Halloween 2017 - Ancient Egypt. Waarbij ze je meenemen naar het oude Egypte in de Bink36. Wees er wel snel bij, want de halve pyramide is al uitverkocht!

Datum: 28/10
Entree: €17.50

Halloween Party at BINK

Tenslotte organiseert BINK Halloween Party at Bink. Het bijzondere aan dit feest is dat het plaats zal vinden op een rooftop!

Datum: 28/10
Entree: €15

Let wel op! Elk jaar zijn de meeste kaartjes uitverkocht, dus wees er snel bij!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.