Skip to main content

Gin tonic-tocht door Den Haag

Ik ben niet echt een bierliefhebber, dus een kroegentocht langs kroegen met de beste speciaalbieren is niet voor mij weggelegd. Maar een gin-tonic-tocht zie ik daarentegen wel zitten. Dus voor hen die ook niet van bier houden, maar wél van gin-tonic: voor jullie zocht ik uit waar je de lekkerste gin & tonic kunt drinken in Den Haag!

Jamey Bennet

Met maar liefst tien verschillende soorten gins op de kaart kun je je geluk niet op bij Jamey Bennet. Kies bijvoorbeeld voor een GT met zeekraal en grapefruitschil of GT met rood fruit en Thaise basilicum.

Café Franklin

Bij Café Franklin is het altijd gezellig, en nóg gezelliger als je één van de zes gins besteld. Lekker met sinaasappel of oud en vertrouwd met limoen!

Mama Kelly

Mama Kelly ligt net wat uit de route, namelijk bij de Caballero Fabriek, maar je GT is het absoluut waard. Op de prachtige locatie kun je kiezen uit meerdere soorten gins en genieten van de geweldige ruimte. Het is wel duidelijk dat ze bij Mama Kelly weten hoe je het interieur mooi aan kan kleden!

Palmette

In de stad vind je Palmette, een restaurant waar veel liefde is gestoken in het creëren van de juiste sfeer. Je waant je dan ook in een paradijs terwijl je nipt aan de lekkerste GT's!

MILú

MILú is een geweldige locatie waar je maar liefst kunt kiezen uit tien gins, waarvan er drie gemaakt zijn ons eigen Den Haag! Hier kun je ook terecht voor de lekkerste hapjes die je kunt eten samen met je GT. Enjoy!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.