Skip to main content

Alle artikelen over feestjes


  • LOCKDOWN: zo heb je alsnog een tof oud en nieuw feestje dit jaar!

    Door de lockdown gaat oud en nieuw niet door zoals normaal. Maar met wat creativiteit én een positieve instelling kun je er toch een top avond van maken!
  • Oud en nieuw feestjes in Den Haag

    De 10's zijn bijna voorbij. Het is weer tijd voor de roaring 20's! Dit moet natuurlijk goed ingeluid worden. De beste oud en nieuw feestjes in Den Haag vindt je daarom in deze blog!

  • Tips voor hét huisfeestje van het jaar

    Huisfeestjes zijn vaak de leukste en meest memorabele avonden, en het is vaak een leuk moment om al je vrienden bij elkaar te brengen! Zijn jij en je huisgenoten van plan om binnenkort een huisfeestje te organiseren? Hier vind je een aantal leuke tips voor een avond waar iedereen het nog lang over heeft!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.