Skip to main content

Eerste hulp bij een kapotte telefoon

Dat is balen, je telefoon kapot! Juist in de tijd waarin we veel appen, bellen en facetimen is een telefoon onmisbaar. En vergeet natuurlijk de socials niet! Een kapotte telefoon kan bakken met geld kosten en dat willen we natuurlijk niet. Daarom heb ik voor jou een paar tips hoe je met een studentenbudget een telefoon kan fixen. 

Zelf je telefoon repareren

Je gelooft het vast niet, maar ook jíj kan zelf een telefoon maken. Dit doe je namelijk supermakkelijk met FixjeiPhone. Allereerst ga je op zoek naar wat er precies kapot is. Als er een grote barst in je beeldscherm zit, dan is dat duidelijk. Maar soms moet je even wat verder zoeken. Als je eenmaal het probleem hebt gevonden, dan kun je de onderdelen bestellen die kapot zijn. Samen met het gereedschap komen de onderdelen binnen en je kunt beginnen. Met behulp van een handige instructievideo draai jij zo je nieuwe telefoon in elkaar. Het vergt zo nu en dan misschien wat geduld, maar goedkoper kan het niet! En geef toe: het is ook best wel leuk als het lukt.

Telefoon laten repareren

Is het repareren van een telefoon toch niet echt iets voor jou? Laat ‘m dan maken bij een winkel bij jou in de buurt. Een telefoon tijdens je studententijd is al duur genoeg, dus ga op zoek naar een betaalbare zaak. Doe wel van tevoren goed onderzoek en lees recensies. Het zou zonde zijn als ‘ie over een maand weer kapotgaat!

Nieuwe telefoon kopen

Als jouw telefoon echt niet meer de redden is of je gewoon graag een andere wilt, dan kun je er ook voor kiezen om een nieuwe te kopen. Grote kans dat je geen bakken met geld op je rekening hebt staan, dus mijn tip: ga voor een tweedehandsje. Misschien heb je nog vrienden of iemand in je familie die een oude telefoon heeft liggen. Of kijk eens op websites waar ze tweedehands telefoons aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7 plus heel voordelig krijgen! Als je via een website een tweedehands telefoon koopt, kun je ervan uitgaan dat ze gecontroleerd zijn en het dus nog goed doen. Vaak krijg je er ook nog één of twee jaar garantie bij. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om abonnement met toestel af te sluiten. Zo betaal je maandelijks een bedrag voor je telefoon en hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen. Ook nog een optie!

Hopelijk kun je wat met deze tips en heb je snel weer een goedwerkende telefoon! 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.