Skip to main content

Een keer echt goed uitpakken? Bestel een driegangendiner bij HanTing Delivery!

Pizza, burger of een broodje kroket, in deze tijd is het heel erg populair om eten te bestellen en thuis te laten bezorgen. Maar heb je er al eens gedacht om een compleet driegangenmenu te laten bezorgen? Dat deed ik afgelopen weekend voor het eerst en dat was heerlijk! Zeker weten een aanrader. Ik zal je uitgebreid vertellen over mijn ervaring bij HanTing Delivery.

Bestellen en bezorgen

Mijn vriend en ik wilden eens uitpakken, in plaats van weer een pizza bestellen. We hebben een lekker flesje wijn in huis gehaald en de menukaart van HanTing Bistro erbij gepakt. Wat veel keuze! Samen hebben we een heerlijk driegangenmenu samengesteld en voor we het wisten was het besteld. Het bestellen ging supermakkelijk. Wat ik ook heel fijn vond is dat je meteen een tijd van bezorging krijgt. Ze beloven dat ze binnen een half uur bezorgen, en dat doen ze ook echt. Wauw! De tas uitpakken was echt een feestje. Alles zat keurig in bakjes en die geur: heerlijk! Alle gerechten lagen op een papierenservet, zodat je ze gemakkelijk op een bord kon leggen. 

Voorgerecht

Mijn keuze voor het voorgerecht was eigenlijk al snel gemaakt: carpaccio. Dat kies ik eigenlijk standaard als voorgerecht, maar deze leek anders dan anders. Carpaccio met truffel, eiersalade en een dressing van soja en Chinese azijn? Klinkt gek, maar lekker dat het was! Mijn vriend had gekozen voor de Samba Style Iberico: een langzaam gegaard iberivo met komkommer, Koreaanse enoki paddenstoelen en peper. Die was ook erg lekker! We kregen ook een heerlijk broodje bij het voorgerecht. Weet niet precies wat het was, maar het was wel superlekker.

Hoofdgerecht

Als hoofdgerecht hadden we afgesproken dat we een beetje zouden delen, omdat we allebei écht niet konden kiezen. Samen hebben we gekozen voor de Truffle Belly (buikspek) en Curry Gamba. Oh mijn god, dit was niet normaal lekker. De buikspek was met truffel en eiersalade, sojabonen en pinda’s. Zó lekker! En de Curry Gamba kwam met een zoetzure salade van komkommer en mais, mayonaise en pijnboompitten. Heerlijk!

Nagerecht

Na het voor- en hoofdgerecht waren we al goed verzadigd, maar er is altijd plek voor een toetje. Dit was niet zomaar een toetje, maar een heerlijk dessert. Gedacht aan alle details, echt een feestje op het bord. Ik had een heerlijke brownie en mijn vriend een cake van taro. Voor we het wisten was ons bordje leeg!

Waarschijnlijk was het al wel duidelijk, maar ik raad HanTing Delivery zeker aan! Als je iets te vieren hebt met je vriend/vriendin, uit wil pakken voor een date, een vriend(in) of familielid langskomt: hiermee maak jij zeker indruk! Ik kan niet wachten tot we weer wat te vieren hebben, want dan doen we dit sowieso nog een keer!

Na een avondje uitgebreid eten, zin in een lekker drankje? Dit zijn de lekkerste winterse cocktails

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.