Skip to main content

DIT WIL JE: werken voor TringTring Den Haag!

Als student in Den Haag kan je eigenlijk niet zonder bijbaan. Wonen kost flink wat geld, je moet eten, sporten en natuurlijk schoolgeld betalen. Maar dat baantje achter de kassa of in de horeca heb je wel gezien. Wat jij wel wilt? Tringer worden bij TringTring! Na Amsterdam, Haarlem en Utrecht staat nu ook onze Hofstad in de startblokken om de stad te verduurzamen, en dat is precies waar jij aan bij wilt dragen!

TringTring Den Haag

TringTring is een bedrijf dat elektrische bakfietsen in het Haagse inzet om (horeca) ondernemers te bevoorraden in de binnenstad. Op de bakfiets zitten zogeheten Tringers die lokale producten rondbrengen. Hierbij denk je aan lokale producten die worden afgeleverd bij chefs zoals bijvoorbeeld bitterballen of kreefjes! Geen onhandig gedoe met lauwwarme pizza's in vierkante rugtassen, maar heerlijk op de elektrische bakfiets over het Noordeinde, naar het Zeeheldenkwartier en zelfs het strand!

Naast bevoorraden van de horeca heeft TringTring ook een groot arsenaal aan mooie e-commerce partners. Zo mag je bijvoorbeeld de bloemen bezorgen van Bloomon, of de maaltijdpakketten van Uitgekookt voor opa’s en oma’s.

TringTring

Hoe werkt het

Als je aan de slag gaat bij TringTring kom je terecht in een startend, maar bovenal gezellig en hecht, team waar je iedereen bij naam kent, je zult er zeker geen nummertje zijn. De fietsers zijn zzp'ers die - net zoals jij - van onze mooie stad houden, sportief zijn en graag buiten een frisse neus halen. Als Tringer krijg je vergoed per rit en mag je wekelijks factureren, dus geen gedoe met lang wachten. Je fietst wanneer jij wilt, dus perfect aan te sluiten bij jouw studie. Deze baan is zelfs te combineren met een eigen onderneming! Je kunt namelijk aan de slag in de ochtenden, middagen en natuurlijk de avond. Je fietst op de mooiste bakfietsen door onze stad om je mede-ondernemers te voorzien van mooie producten. 

Tringers app

Alle ritjes gaan via de Tringers app. Heel easy; je geeft iedere week aan welke momenten jij beschikbaar bent. Heel overzichtelijk zie je welke ritten er gefietst moeten worden, wat je gaat ophalen en leveren en wat je hiervoor krijgt. TringTring verzorgt een sublieme planning, zodat wanneer je werkt je nooit hoeft te wachten op een ritje. Dus zo heb je een mooie efficiënte dag en zekerheid op goede verdienste. Het wordt nog beter!

Groen toekomstbeeld

Grote steden in Nederland besluiten steeds vaker te gaan voor een autoluw centrum. Top idee, maar flink zweten voor veel ondernemingen in deze steden. TringTring is hierop het antwoord: bevoorrading aan (horeca) ondernemingen leveren in de binnenstad. Beter voor het milieu, maar ook voor jou als Tringer. Naast dat je sportief aan het werk bent, houd je hierdoor ook een fris hoofd. En dat is gezond! Je krijgt tussen de €13,- en €16,- netto per uur, hierdoor word jij niet de dupe. Extra bijkomend voordeel is dat je een uitgebreid netwerk opbouwt binnen jouw eigen studentenstad. Handig dus voor avondjes uit of jouw onderneming ;-)

Tringer worden?

Jij bent een sportief iemand, hebt minimaal havo/vwo gestudeerd of je studeert nu aan het hbo of wo. Daarnaast vind je duurzaamheid heel belangrijk en help je graag mee aan een groener Den Haag. Tot slot vinden we het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt. Voel jij nou aan alles: ik bèn een Tringer!? Meld je nu aan bij TringTring!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.