Skip to main content

Dit kun je doen tijdens Valentijnsdag in Den Haag!

Het is weer bijna zover. Misschien kijk je er op deze dag naar uit om uit eten te gaan met die ene speciale persoon, of ben je er weer klaar voor om de Ben en Jerry sectie van de supermarkt leeg te kopen en op de bank leeg te eten. Ik heb het natuurlijk over de dag van de liefde: Valentijnsdag.

Wil je de leukste restaurants weten waar ze Valentijnsdag specials bieden? Of vraag je je af waar je net dat originele cadeau kan kopen voor je partner, vrienden of gewoon voor jezelf (some healthy self-loving)? In dit artikel lees je een aantal tips voor Valentijnsdag in het mooie Den Haag.

Valentijnsdag restaurants in Den Haag

Den Haag zit vol leuke restaurants en we zijn maar wat blij dat ze weer open zijn. Zoek je een gezellige plek om te eten op Valentijnsdag? Er zijn veel plekken die speciale menu’s voor Valentijnsdag aanbieden. Hier een leuk voorbeeld:

Bayonne Restobar op het Anna Paulownaplein.

Vlakbij het Vredespaleis vind je het mooie Anna Paulownaplein waar een restaurant nog pas zijn deuren heeft geopend: Bayonne Restobar. Je kan er genieten van specialiteiten uit het Baskenland. Probeer eens de shared-dining, niks romantischer dan samen van eten genieten! Een tip: bekijk hun Valentijnsdag specialiteiten.

Restaurants in het centrum van Den Haag

Zoek je iets wat meer in het centrum? Kijk eens naar Lapsang en De Twee Heeren. Tegenover elkaar te vinden in de Oude Molstraat. Of kijk eens bij één van deze leuke shared dining restaurants in Den Haag!

Valentijnsdag cadeaus in Den Haag

Wil je niet weer een cadeau van de Dille en Kamille geven en vraag je je af waar je dat originele cadeau in Den Haag dan wel kan vinden? Hier een aantal plekjes om eens langs te gaan:

De Piet Heinstraat

In de Piet Heinstraat, gelegen in het Zeeheldenkwartier vind je wat leuke winkeltjes die je niet zo snel in het centrum zou vinden. Zo zitten er de Sevenster en WAUW! Twee winkeltjes waar je onder andere prachtige sieraden kan scoren. Loop eens door de straat en zie ook wat je nog kan vinden tussen de antiek- en tweedehandswinkels. Ook hier zitten vaak wat onverwachtse parels tussen.

Valentijnsdag singles edition

Misschien haat je het, misschien voel je er niks bij, maar deze dag voelt toch altijd even wat extra moeilijk voor de singles. Maar niet getreurd, genoeg leuke dingen te doen om jezelf af te leiden of wat liefde te delen met je vrienden, familie en jezelf.

Wandel met een vriend/vriendin door het Regentessekwartier. Toen ik zelf net in Den Haag kwam wonen, wist ik niet waar ik de gezelligheid moest vinden buiten het centrum. Maar in het Regentessekwartier zitten veel leuke pleintjes en straten om je te wanen onder de mensen: denk aan de Weimarstraat en het Regentesseplein. Pik een koffietje to-go mee onderweg en verken deze gezellige buurt!

Sowieso zijn de tips hierboven van toepassing op iedereen. Vervang ‘partner’ voor vrienden, familie of jezelf. Valentijnsdag is een dag om liefde te vieren. Of die nou romantisch is of niet. Ik hoop dat ik jullie er een beetje bij heb kunnen helpen hoe je dat kan doen! 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.