Skip to main content

Dit is dé perfecte vakantiebijbaan voor deze zomer… en erna!

Het einde van het collegejaar is in zicht… eindelijk tijd om te genieten! Hoeveel feestjes en festivals heb jij al gepland? En ga je ook nog eens een hele toffe (verre) reis maken? Ook al nagedacht hoe je dit allemaal gaat betalen? Mocht je nu stress krijgen: geen paniek! Wij vonden namelijk de meest chille studentenbijbaan voor je!

Je bent eigen baas!

Nu hoor ik je denken: “Eigen baas?” Ja… eigen baas! Je kunt namelijk op freelancebasis aan de slag in de horeca. Het voordeel hiervan is dat jij helemaal zelf kiest waar, wanneer en voor welk tarief je werkt. Op deze manier kun jij bijklussen in de horeca dus perfect combineren met alle uitstapjes die je deze zomer maakt. Mocht je een beetje geschrokken zijn van de term “eigen baas”; vrees dan niet! Het is namelijk helemaal niet moeilijk om als freelancer in de horeca te werken. Het enige wat je nodig hebt is een btw-nummer dat je gratis kunt aanvragen, maar dat heb je zo! Temper biedt namelijk hét ideale platform aan en helpt je bij het aanvragen van het gratis btw-nummer en de uitbetaling van je werk.

Voor- en nadelen van freelancen

Waarom dit nou de perfecte bijbaan is? Dat komt doordat er eigenlijk vooral veel voordelen aan kleven. Voordat je een btw-nummer aanvraagt, kun je Temper namelijk drie keer uitproberen. Daarnaast kies je zelf op welke shift je reageert. Dus ook waar, wanneer en voor welk tarief je werkt. Dit is ook meteen de reden dat het een super flexibele bijbaan is. Ben je een week op vakantie? Dan reageer je gewoon niet op shifts in die week! Hoef je ook geen vrij te vragen en zo… Een ander voordeel is dat het nooit saai is! Je werkt namelijk steeds in een andere omgeving met andere mensen. De ene dag sta je bijvoorbeeld in de bediening bij een luxe restaurant, terwijl je de nacht erna staat te vlammen achter de bar in een club. Het enige minpuntje aan deze bijbaan is dat je zelf even je btw-aangifte moet doen. Maar dat heb je zo onder de knie! En als je toch vragen hebt, is Temper nooit te beroerd om ze te beantwoorden.

Marktplaats voor horeca

Maar hoe werkt dat freelancen nou precies? Temper is geen uitzendbureau, maar een marktplaats waar vraag en aanbod samenkomen. Als werkzoekende student maak je een profiel aan op het platform. Met dit profiel zie je meteen een overzicht van alle leuke horecaklussen bij jou in de buurt. Je kunt het best op zoveel mogelijk shifts reageren, zodat je meer kans maakt om aan het werk te gaan. Je krijgt vervolgens een mailtje van de werkgever of je de shift hebt gekregen of niet. Zo ja, dan ga jij natuurlijk knallen als een echte horecatijger en Temper zorgt dat je binnen 3 dagen betaald wordt. Zo simpel is het!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.