Skip to main content

DenHaagStudentenstad test: 5 dingen die je kan doen in een Lamzac :)

Met dit zomerse weer is het ideaal om te loungen op een Lamzac op het strand! Dus het komt mooi uit dat je nu een Lamzac kunt winnen bij de Rabobank. Maar wat kun je nou met zo'n Lamzac? Wij namen de proef op de som en hebben 5 scenario’s voor je getest! Kun je bijvoorbeeld een studentenrekening openen vanuit je Lamzac? Of op date? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Test 1: Kun je een drankje drinken op het strand?

Ja dat kan zeker! Gooi de Lamzac neer in het zand en ga genieten van een heerlijk drankje in de zon! Dit is precies waar de Lamzac voor bedoeld is. En geloof ons… chillen in je Lamzac met een drankje… dat lukt goed!

Test 2: Kun je pinnen vanuit een Lamzac?...

Lekker liggen en tegelijk geld pinnen uit een automaat? Hmmm niet zo makkelijk, of je moet hééééule lange armen hebben ;) Hiervoor moet je toch echt uit je Lamzac..

Test 3: Een studentenrekening openen vanuit een Lamzac?

Bankzaken, daar moet je even goed voor gaan zitten, of beter nog liggen. Plof neer op je Lamzac en open die rekening! Een studentenrekening openen vanuit je Lamzac: Check.. dat kan! Eerlijk is eerlijk, ze stonden wel even raar te kijken toen we met de Lamzac binnen kwamen, maar je kunt dus inderdaad je studentenrekening openen vanuit je Lamzac.

PS. niet elke bank is zo relaxt ingesteld hoor ;)

Test 4: Daten vanuit je Lamzac

Neem je schatje mee voor een date en plof samen neer op de Lamzac! Ideaal voor een drankje op het strand of in het park. Zeker als het druk is en je geen plek kunt krijgen, je hebt altijd je tweezitsbank bij de hand. Daten vanuit een Lamzac: Check!

Test 5: Bankzaken regelen vanuit je Lamzac

Lekker chillen in je Lamzac en ondertussen je geldzaken regelen. Beter kan niet! Bankzaken regelen vanuit een Lamzac: Check!

Lamzac winnen

Wil je ook een Lamzac? Dan hoef je alleen over te stappen naar de gratis studentenrekening bij de Rabobank, dan maak je kans op ook zo’n relaxte Lamzac. Vet handig voor de zomermaanden op het strand of voor in je studentenkamer.

Gratis Rabobank studentenrekening

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.