Skip to main content

De lekkerste lunch to go in Den Haag

De lente is er! We kunnen weer naar het park en (op afstand) met elkaar samenkomen en lunchen. Uiteraard horen hier lekkere broodjes, snacks of andere versnaperingen bij. Lees snel verder voor vier cafés waar je een lekkere lunch kan afhalen voor een gezellige picknick met vrienden!

Dungelmann

Toen ik net in Den Haag kwam wonen, ben ik geïnformeerd over het begrip ‘Dungelmann’ in Den Haag. En ja, ook ik ben overtuigd! Een ruim assortiment aan heerlijke broodjes variërend van Carpaccio Truffel, Ceasar Chicken, de welbekende Caprese of Kruidenroomkaas. Naast belegde pistoletjes hebben ze ook panini’s en andere hartige snacks. Kortom, haal een heerlijk broodje af bij Dungelmann in De Passage en je bent klaar voor een middag in het park!

De Passage

HugTheTea

Groen, groener, groenst. Ik heb het natuurlijk over matcha! Als je deze geweldige matcha bar nog niet kent is dit een goed moment om er eens langs te gaan. Naast lekkere matcha lattes biedt dit café ook sandwiches, zoete versnaperingen of wafels aan. Als je nog niet eerder matcha producten hebt geproefd, laat je dan vooral niet afschrikken door de kleur. De matcha sweets hebben een heerlijke smaak. Als je moeite hebt bij het kiezen van de kaart, hebben ze ook een High Tea Box. Deze zit vol met ‘matchalicious bites’ en uiteraard lekkere drankjes. Ze zijn open voor afhaal, maar als je de High Tea Box wil dan moet je deze wel eerst online of via een DM bestellen. Perfect voor een middag picknicken!

Papestraat 13

Anne&Max

Vele studenten kennen deze plek al voor hun wekelijkse koffie date. Anne&Max biedt nu ook lekkere boxen aan. Ze hebben bijvoorbeeld de Lunchbox met meer dan vijf verschillende soorten broodjes of de Borrelbox vol met heerlijke hapjes en twee biertjes. Haal de box op en verplaatst jullie van de stad naar het park. Dit klinkt nu al als een gezellige middag, toch?

Kerkplein 4

Ohana Poké

Pokebowl, mijn favoriete gerecht op het moment. Sommige van jullie zullen dit zien als een diner gerecht, maar ik vind dat je een pokébowl ook als lunch kan eten! In het centrum vind je Ohana Poké, een klein pand maar het is er altijd superdruk. Je kan kiezen uit een samengestelde variant of je kan je eigen bowl samenstellen. Ze komen altijd in een handig bakje met deksel. Als je vraagt of ze stokjes of bestek meegeven heb je niks anders meer nodig dan de zon en een picknickkleed!

Prinsestraat 18

In Nederland zijn we helaas nooit verzekerd van een middag vol zon. Wil je tips voor als het een middag regent en je niet naar het park kan? Lees dan de leukste activiteiten voor binnen en zorg dat je alsnog (online) kan samenkomen met vrienden. Have fun!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.