Skip to main content

De lekkerste kroketten van Den Haag

Op 9 oktober is het nationale krokettendag. Die kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan zonder ergens een kroket te eten! In dit artikel vind je een overzicht van de lekkerste kroketten van Den Haag. Eet smakelijk!

Het Kroket Loket – Dominee Jan Scharpstraat 298

Bij Het Kroket Loket kun je terecht voor handgemaakte kroketten in veel verschillende smaken. Zo heb je de standaard rundvleeskroket, maar ook pittige kip, Indonesische rendang, of vegetarische opties zoals tomaat mozzarella pesto of truffel bospaddenstoelen. Kun je nou niet kiezen? Ga dan voor de proeverij van zes kleine kroketjes.

Bram Ladage – Spuistraat 72

De snackbar van Bram Ladage is al zeker 50 jaar een begrip en heeft geweldig lekkere friet. Maar uiteraard kun je hier ook terecht voor kroketten. Doe jezelf een plezier, en bestel er dan ook direct een puntzak friet bij. Die kun je eigenlijk niet overslaan als je bij Bram Ladage langsgaat.

Frites Atelier – Venestraat 7

Het Frites Atelier tilt niet alleen hun friet, maar ook de kroketten naar een hoger niveau. Het eten van een van de snacks is een hele beleving. Zo vind je hier niet zomaar kroketten, maar kun je hier terecht voor een Zeeland Shrimp Croquette, een Slow Cooked Beef Croquette of een Premium Cheese Croquette.

FEBO – Waldorpstraat 27

In een overzicht van de lekkerste kroketten mag de FEBO kroket niet ontbreken. Standaard smaak of niet, voor velen is dit toch een favoriet. En wist je dat ze hier ook veel verschillende (niet zo bekende) smaken aanbieden? Zo heb je naast de rundvleeskroket ook een kipkroket, een satékroket en een vitaaltje (een vegetarische variant).

De Vegetarische Snackbar – Stationsplein 5a

Ook voor de veganistische eters is er een mogelijkheid om mee te doen met krokettendag. Bij de Vegetarische Snackbar kun je namelijk terecht voor een vegan kroket, naast de vele andere vega(n) fast food opties. Ook hebben ze vega(n) bitterballen in het assortiment!

Met al deze opties is er voor ieder wat wils als het gaat om kroketten. Wil jij de traditionele variant of ga je toch liever voor een speciale smaak? Ben jij meer van de burgers? Check dan waar je de lekkerste hamburgers in Den Haag kunt eten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.