Skip to main content

De beste studeerplekken in Den Haag

Het studiejaar is weer van start gegaan en dit jaar nog een stukje anders dan we gewend zijn. Als je thuis niet fijn kunt studeren, of je wilt graag eens een andere setting om je heen tijdens het leren, vind je in dit artikel een overzicht van de beste studeerplekken in Den Haag.

John & June’s – Tasmanstraat 128

Als je op zoek bent naar een huiselijke sfeer om rustig te werken, ben je bij John & June’s aan het juiste adres. Hier vind je vriendelijke en professionele service en een fijne plek in het Zeeheldenkwartier. Daarnaast kun je jezelf trakteren op hun huisgemaakte taarten tijdens je studiesessie.

Bleyenberg - Grote Markt 10

Dit pand, gelegen in het centrum, heeft voor ieder wat wils. Beneden in ‘De Kantine’ van Bleyenberg is er genoeg ruimte om te zitten en te werken terwijl je geniet van een lekkere lunch. Als je juist meer van het uitzicht wil genieten tijdens je studeermoment, kun je ook terecht in de rooftopbar waar je uitkijkt over de stad.

Hilton Hotel - Zeestraat 35

In het Hilton kun je ook met gemak een rustige plek vinden om te werken aan je laptop. Zo hebben ze hier in de lobby ook een Starbucks waar je je favoriete koffie kunt bestellen als extra zetje in de rug voor tijdens het studeren.

Pim Coffee – Prins Hendrikstraat 113

Voor een relaxte, vintage huiskamersfeer kun je terecht bij Pim Coffee. Iedereen is hier welkom: studenten, vrienden, zakenrelaties, etcetera. De koffie hier is heerlijk en daarnaast hebben ze ook andere gezonde drankjes en hapjes op het menu staan. Kortom, een fijne studeerplek!

Bloem – Korte Houtstraat 6

Een vrolijk interieur en ook een soort huiskamersfeer vind je bij BLOEM. Een favoriet van velen om te komen voor wat ontspanning of om de concentratie modus aan te zetten voor werk of studie.

Cafe Zèta – Grote Markt 28

Dan heb je, midden in het centrum, Cafe Zèta. Een fijne sfeer en je kunt hier al vanaf 08.00 uur ’s ochtends terecht. Ook hebben ze genoeg flex werkplekken, waar ze extra stopcontacten hebben en een wifi hotspot. Wat wil je nog meer?

Yoghurt Barn – Plaats 25

Of je nu komt om lekker te studeren, of voor een momentje voor jezelf. Iedereen is hier welkom bij de Yoghurt Barn. En de naam verraadt het misschien al, maar er staan hier heerlijke yoghurt ontbijtjes op de kaart (evenals vegan opties). Dus wil je je studeersessie lekker vroeg starten? Voeg er dan meteen een lekker ontbijt aan toe bij de Yoghurt Barn.

Let op: vanwege de huidige maatregelen moet je bij enkele plekken wel van tevoren reserveren. Houd hier rekening mee en bekijk voor je bezoek even de website. Wil je nog meer fijne plekken weten om te studeren? Bekijk dan ook eens deze blog voor de fijnste studeerplekken in Den Haag. Hopelijk heb je hier genoeg inspiratie uit gehaald om volgende keer fijn buiten de deur te kunnen studeren. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.