Skip to main content

De beste Halloweenfeestjes in Den Haag

Halloween wordt op 31 oktober gevierd en is oorspronkelijk een Amerikaanse feestdag. Onder de jongeren in Nederland wordt het met het jaar populairder. Bij Halloween horen natuurlijk de feesten waar iedereen zo griezelig mogelijk verkleed gaat en vervolgens in donkere plekken de hele avond door danst. Daarom hieronder de vier gaafste halloween feesten in Den Haag:

Vunzige Deuntjes x Mama Africa – PIP Den Haag

Op 25 oktober komen Vunzige Deuntjes en Mama Africa samen. Ze gaan een feestje bouwen in de Pip Den Haag en deze zal omgetoverd worden tot de griezeligste plek van Den Haag. Het wordt van top tot teen gedecoreerd voor het ultieme Halloween gevoel. Er is muziek uit de genres R&B, Hip Hop, dancehall en afro, dus lekker divers en voor ieder wat wils! Voor meer info over de kaartjes kun je een kijkje nemen op de website van Vunzige Deuntjes.

Halloween Madness – Magistrat

Op 25 oktober in het Magistrat is er een snoeiharde feestje. Magistrat is een nieuwe club in het centrum van Den Haag en zit tussen de restaurants en lunchrooms. Voor de Halloween sferen is dit gebouw perfect. Overdag in het gebouw komen mensen lunchen en 's avonds wordt het omgetoverd tot een duistere plek, waar mensen los gaan op 2 hard styles stages (hardcore en techno). Dit feest is gratis en zal doorgaan tot 5 uur s’ochtends! Genoeg reden om langs te gaan dus. Kijk even op de pagina van het Facebook-evenement voor de details.

Halloween Party 2019 – Bink rooftop

Een van de gaafste en absoluut de hoogste party plek van Den Haag geeft ook een Halloween feestje op 26 oktober. Deze locatie heeft een grote dansvloer en twee terrasjes waar jij Halloween kan wegdansen. Daarnaast heeft deze locatie ook een super mooi uitzicht over Den Haag. De muziek die er gedraaid gaat worden is 80's, 90's 00's, RnB & House classics. De dresscode is naast scary ook zo sexy mogelijk. Haal die zuster- en brandweermanpakjes maar uit de kast dus! Meer informatie over dit feest kun je vinden op de website van Bink.

Halloween 2019 – PIP Den Haag

Het tweede feestje in de PIP van deze lijst. De PIP weet namelijk wel hoe ze een Halloween feestje moeten geven. Dit is namelijk de 10de keer dat ze dit feest gaan geven. Dit feest is zaterdag 26 oktober. De muziek is techno en andere alternatieve stijlen. De PIP zal omdat het 10 jaar feest is helemaal uitpakken dus kom naar dit evenement toe. Meer informatie vind je op de pagina van het Facebook-evenement.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.