Skip to main content

De beste busjes voor een break

Bijna tijd voor een break. De laatste push naar het einde van het jaar. En dan even niets. Of toch..? Dit is hét moment om een korte trip met je jaargenoten te plannen.

Geen omslachtige vliegvakanties maar juist een stedentrip voor Oud & Nieuw of naar een blokhut in de Ardennen. Whatever floats your boat. Of bus in dit geval.

Je eigen busje, denk Flower Power maar dan met verwarming, dat is vrijheid. Even weg van alles. Met je vrienden mooie momenten creëren. En tegelijkertijd ook nog impact maken. Dat laatste - impact maken - dat is een zekerheid wanneer je een deelauto huurt.

Autodelen, dat ken je vast wel. Peer-2-peer, huren van je buren. En de impact die je maakt is behoorlijk groot. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je stad en de afname in CO2 emissies. Goed voor jou. Goed voor de planeet. Maar we wijken af - terug naar jouw vakantie.

Ok, bekend obstakel: een busje huren is duur. Verhuurmaatschappijen hebben vaak allerlei verborgen kosten, flinke borgsommen of strenge schadevoorwaarden. En dan zijn er ook nog leeftijdsrestricties. Dat moet toch beter kunnen? Yup, dat klopt. Bij SnappCar. Een busje huren in Den Haag is goedkoper, je bent volledig verzekerd, en het aanbod is veel groter.

Los daarvan gaat je huursom naar je buurtgenoten in plaats van grote multinationals. En het is super eenvoudig. Je maakt binnen een paar seconden je profiel aan via de app of desktop en kunt direct een deelauto zoeken en huren.

Vakantiebusjes, cabrio's, Tesla’s, oldtimers, verhuisbussen, stadsauto’s: zoek en je zult vinden. Dus wil je een auto huren in Den Haag? Zeker voor de aankomende periode: wees er snel bij. Het is logisch, mensen hebben vrij en willen erop uit. Dus dat betekent minder aanbod. Kijk dus vandaag nog op SnappCar en boek een busje voor je winterbreak.
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.