Skip to main content

Cadeautip: leuke activiteit in Den Haag

De kerstdagen staan weer bijna voor de deur en dat betekent voor veel van ons dat het weer tijd is om leuke cadeaus te scoren voor vrienden en familie. Een douchepakket, chocoladepakket of cadeaubon zijn altijd goed en leuk, maar doe eens origineel en geef een activiteit cadeau! Wat vooral leuk is aan een doe-cadeau is dat je zelf ook weer een reden hebt voor een uitje! Ik zet een paar leuke activiteiten in Den Haag voor je op een rijtje, die leuk zijn om cadeau te geven.

De Uithof

Voor sportieve personen is er genoeg keuze voor een leuke activiteit bij de Uithof. In dit grote overdekte sportcentrum kun je je helemaal uitleven. Zo kun je hier samen skiën of snowboarden, maar ook schaatsen of bijvoorbeeld wandklimmen. Voor de echte fanatiekelingen die houden van veel actie, is er ook airsoft. Dit is leuk om cadeau te geven voor een grote groep. Bijvoorbeeld huisgenoten of een gezin.

Madurodam

Dat Madurodam alleen voor de allerkleinsten is, is zeker niet waar. In dit park kun je Nederland in miniatuur beleven. Naast het bezichtigen van de herkenbare architectuur en hotspots van Nederland, leer je ook meer over de hoogtepunten uit onze geschiedenis. Zeker een bezoekje waard!

Museum

Den Haag is veel musea rijk, dus er is genoeg mogelijkheid om de cultuur op te zoeken. Eigenlijk is er in Den Haag wel voor iets wat wils. Zo heb je bijvoorbeeld het Kunstmuseum en Fotomuseum Den Haag. Of wat dacht je van het Louwman Museum met een grote collectie van auto’s uit de geschiedenis. Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een museum? Check dan de leukste musea van Den Haag.

Bioscoop

Een uitje naar de bioscoop kun je eigenlijk iedereen wel cadeau geven. Hij of zij kan zelf de film kiezen, dus het is helemaal in te richten naar eigen smaak. Geef een cadeaubon voor één film, of als je meer te besteden hebt bijvoorbeeld een abonnement van Pathé cadeau.

VR Experience

Een gaaf cadeau van tegenwoordig: een Virtual Reality experience! Dit kun je doen bij Amaze VR in hartje Den Haag. Je kunt hier kiezen voor een VR Escape Room voor groepen, VR Arcade waar je 40 verschillende experiences kunt spelen en VR Shooter waar je je teamgenoten moet beschermen en het opneemt tegen een leger van zombies. Your choice

Hopelijk helpt deze lijst jou een beetje om dit jaar weer een leuk cadeau te bedenken voor jouw vrienden en familie!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.