Skip to main content

Bijbaan Den Haag: zo vind je 'm!

Een geschikt bijbaantje vinden naast je studie is niet altijd even makkelijk. Het moet leuk zijn, een beetje goed verdienen en flexibel genoeg om je studie-opdrachten heen passen. Ik vertel je hoe je die perfecte bijbaan in Den Haag vindt!

Bijbaan via ons!

Bij Den Haag Studentenstad worden er enorm veel bijbaantjes aangeboden door bedrijven op de vacature pagina. Maar we hebben er ook een hele website aan gewijd. Op de website studiegerelateerdebijbaan.nl kun je een bijbaan vinden die ook nog eens bij je studie past. Je kan gemakkelijk aangeven in welke studierichting(en) je wilt zoeken, maar ook hoeveel uur je minimaal en maximaal zou willen werken. En natuurlijk dat je een bijbaan in Den Haag wilt.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe bijbaantjes dan kan dat ook door je aan te melden voor updates via dit aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, krijg je af en toe een mailtje met leuke vacatures waar je verder niks voor hoeft te doen. Je kunt dus lekker achteroverleunen tot dan ;).

Bijbaan Den Haag via het internet

Een beetje voor de hand liggend, ik weet het. Maar hoe vind je het dan via internet? Het is belangrijk om in Google goede zoekwoorden te gebruiken, zoals: vacature Den Haag, flexibele bijbaan Den Haag, bijbaan Den Haag of bijbaan student Den Haag. Als je al weet wat voor soort bijbaan je leuk lijkt, kun je dat ook vast invullen. Ook in de thuiswerkbranche zijn nu veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld online bijles geven, vanuit huis teksten schrijven voor bedrijven of audio transcriberen. Ook het welbekende studentenbaantje als donateurenwerver of abonnementenverkoper op straat is naar een thuiswerk baantje te vertalen: callcenter medewerker!

Bijbaan via je eigen netwerk

Bijvoorbeeld via LinkedIn. Niet de meest hippe optie, maar wel heel effectief. Als je nog geen account hebt, maak er dan zeker snel een aan en geef hier makkelijk je cv op weer. Door connecties te maken met vrienden, klasgenoten, maar ook je leraren en oud-werkgevers kun je in een korte tijd een enorm netwerk opzetten van werkende mensen.
Als dit netwerk eenmaal staat, kun je er gemakkelijk een oproep uitgooien, waarin je aangeeft waar je naar op zoek bent en wat je kwaliteiten zijn. Via dit netwerk zul je zien dat er verbazingwekkend veel mensen willen helpen om jou aan de juiste mensen te koppelen voor een goed bijbaantje!

Ook op het oude vertrouwde Facebook kun je een oproep doen, vooral als je daar al een groot aantal connecties hebt verzameld door de jaren heen. Facebook wordt misschien een beetje overspoeld door de generatie van je ouders, maar juist deze generatie heeft in alle jaren vaak al een groot netwerk opgebouwd van mensen die jou verder kunnen helpen.

Bijbaan in Den Haag via uitzendbureaus

Ook erg voor de hand liggend, maar niet onbelangrijk zijn uitzendbureaus en vacature websites. Meld je op verschillende sites aan en geef aan wat voor baantje je zoekt en ook welke werkervaring je eventueel al hebt. Via dit soort websites kun je zelf op vacatures reageren, maar bijvoorbeeld ook bedrijven met jou contact op laten nemen.

Veel success met solliciteren!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.