Skip to main content

Betaalbare restaurants in Den Haag

In Den Haag zijn er meer dan genoeg eetgelegenheden, van kleine eetcafé’s tot luxe restaurants. Het is fijn om met een studentenbudget toch ook lekker uit eten te kunnen gaan. In dit artikel vind je daarom een overzicht van leuke, lekkere en vooral betaalbare restaurants in de stad.

Buddha Bowl

Prins Hendrikplein 22

Buddha Bowl, gelegen in het Zeeheldenkwartier, is vernoemd naar het gerecht geïnspireerd door onder andere Aziatische en Hawaiiaanse culturen. De bowl wordt gevuld met onder andere groenten, rijst en een eiwitbron en afgemaakt met heerlijke toppings. Het is een makkelijk gerecht waarbij je eindeloos kunt variëren. De maaltijden zijn al een lust voor het oog, maar smaken ook heerlijk en zijn ook nog eens gezond. Daarnaast hebben ze ook vega en vegan opties op de menukaart.

Bistro Berg en Dal

Daal en Bergselaan 11

Zodra je op het terras zit van Bistro Berg en Dal, in de tuin, waan je je in Frankrijk. De bistro ligt in de Bosjes van Pex en heeft een gezellige sfeer. Voor een leuk prijsje kun je al genieten van een driegangen menu. Vegetariërs kunnen hier ook terecht evenals mensen met een glutenvrij dieet, voor wie er glutenvrije opties mogelijk zijn.

Simonis in de Stad

Gedempte Gracht 405H

Weet je al dat je specifiek vis wil eten? Dan ben je bij Simonis in de Stad aan het juiste adres. In dit restaurant, te vinden in het stadscentrum, kun je kiezen uit een uitgebreide kaart met opties voor vis. Dit restaurant is een onderdeel van een familiebedrijf met liefde voor vis. Het bedrijf is inmiddels al vier generaties in de familie en er zijn dan ook meerdere vestigingen. Zo heb je onder andere Simonis aan de Haven op de Visafslagweg 20 en voor een wat luxere ervaring Catch by Simonis, op de Dr. Lelykade 43.

Mr. Bap

Driehoekjes 37

Het restaurantje Mr. Bap, gelegen in het het stadscentrum, kost even wat zoekwerk om te vinden doordat het vrij klein is, maar is de moeite waard. Ze serveren hier verschillende Koreaanse gerechten. Er staan maar een paar tafeltjes, maar dit maakt de sfeer juist knus en gezellig. Het eten wordt gemaakt met liefde en dat merk je. Wat wel handig is om te weten, is dat je hier niet kunt pinnen. Zorg dus dat je contant geld bij je hebt als je hier komt eten.

Ben je juist specifiek op zoek naar restaurants voor specifieke dieetwensen? Lees dan bijvoorbeeld deze blogs voor glutenvrije restaurants of veganistische opties

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.