Skip to main content

4x musthaves voor in jouw badkamer!

De badkamer is dé plek in huis waar je lekker tot jezelf kan komen. Een warme douche of een schuimbad is de perfecte goedmaker na een lange en stressvolle dag. Daarom is het belangrijk dat je deze plek lekker fris houdt. Deze musthaves heb jij echt nodig in jouw badkamer!

1. Een functionele douchedeur

Herken je dat irritante probleem wanneer het douchegordijn maar overal aan blijft plakken tijdens een douchesessie? Wij wel in ieder geval! Een douchegordijn doet er vaak lang over om op te drogen en druppelt vaak nog na, waardoor je een glibberige vloer krijgt. Een douchedeur is daarom de perfecte oplossing voor in de badkamer. Een douchedeur zorgt voor een ruimtelijker effect dan een douchegordijn en laat water niet makkelijk weglopen. Ook is deze makkelijk en snel schoon te maken. Aankooptip voor bij je douchedeur: een zeem!

2. Stijlvolle handdoeken

Een handdoek is natuurlijk één van de belangrijkste essentials voor in de badkamer, daarom moet je deze in stijl in huis halen. Organische handdoeken met een wafelpatroon zijn de beste handdoeken voor in jouw badkamer. Deze stof heeft een hoog absorptievermogen en is zeer geschikt voor een gevoelige huid! Deze handdoeken moeten natuurlijk ook een mooie plek krijgen in de badkamer. Vervang je huidige handdoekenhaak voor een metalen handdoekhouder, deze zijn mooi en functioneel.

3. Een frisse badkamerplant

Hoe meer groen in huis hoe beter, en zo ook in de badkamer. Er zijn een aantal planten die de badkamer helaas niet overleven door te veel vocht en te weinig licht. Toch zijn er planten die juist heel graag in deze ruimte staan. De graslelie is één daarvan. Deze plant krijgt het liefst twee keer per week water en overleeft zowel in de zon, als in de schaduw. Ook varens houden van hoge luchtvochtigheid en zijn een ware parel voor in de badkamer. Als laatste is de lepelplant een mooie toevoeging voor in de badkamer. Deze plant verwijdert gifstoffen uit de lucht en houdt de badkamer fris. Planten zorgen niet alleen voor een goede luchtkwaliteit in de ruimte, maar ook voor wat extra sfeer en gezelligheid. Hier scoor je de mooiste kamerplanten in Den Haag!

4. Spiegeltje, spiegeltje…

In de badkamer horen natuurlijk spiegels en die heb je er hoe dan ook nu al hangen. Til je badkamer naar een hoger level, door je huidige spiegels een mooie upgrade te geven. Een spiegel met verlichting is bijvoorbeeld een goede aankoop wanneer je je graag klaarmaakt in de badkamer. Opmaken of gel in je haar doen, in deze spiegel zie je er altijd goed uit. Een spiegel met verlichting is niet alleen sfeervol, maar zorgt er ook voor dat de ruimte een stuk groter lijkt. Als je juist ook graag ruimte wilt besparen, kan je juist kiezen voor het combineren van een badkamermeubel met een spiegel.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.