Skip to main content

3 Tips voor een origineel Valentijnscadeau

De donkerste maand van het jaar zit er weer op, tijd voor wat liefde. Valentijnsdag komt er weer aan en jij wil natuurlijk wel een goede indruk maken op je Valentijn! Wij zijn zo lief geweest om voor jou eens 3 cadeautips op een rijtje te zetten waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken.

Voor de verre Valentijn

Heb jij een long distance-lover maar zie je elkaar op Valentijnsdag? Laat je date een goede indruk krijgen van de stad die jij thuis noemt. Samen met een gids die jullie beiden meer leert over ons prachtige Den Haag en haar geschiedenis. Alleen… het is een beetje saai. Het mist iets… ludieks! Wist je dat er ook citytours van Den Haag worden gegeven… op een tuktuk! Dit oorspronkelijk Aziatische vervoermiddel is iets wat niemand ooit zou verwachten op een date. Je Valentijnsdag begint met je kapot lachen om het feit dat je met zijn tweeën in een tuktuk door de stad gaat cruisen, wie wil dat niet? En mocht jullie date goed gaan, is er altijd meteen een goede reden voor jullie om op huwelijksreis naar Azië te gaan

Een verfrissend cadeau

Als je van iemand houdt wil je graag dat je cadeau dat ook uitstraalt naar diegene. Je cadeau moet zeggen “ik geef om jou, je bent goed zoals je bent”. Daarom geef je jouw Valentijn een cadeaubon voor The Body Clinic ! Ho ho, rustig aan, we kunnen het uitleggen. Ja, het is een kliniek voor plastische chirurgie, maar daarnaast zijn ze ook een kliniek die veel aanbiedt op het gebied van huidverbetering. We kennen allemaal het gevoel wel: wanneer onze huid er tiptop uitziet, hoe lekker we ons dan voelen. Daar gaat een zelfverzekerdheid mee gepaard, dat is niet te evenaren. Oh en, ze hebben vooralsnog een winteractie lopen waarbij je 20% korting kan genieten op alle cosmetische behandelingen!

Een droog cadeau

Heeft je Valentijn zich heel dry january sterk kunnen houden? Beloon je liefde met een heerlijk drankje. Er bestaat namelijk een Gin, speciaal gemaakt voor de stad Den Haag! Deze gin voert de iconische ooievaar op het etiket en zijn smaak is geïnspireerd op de duinen en de zee. De plantaardige ingrediënten die ze voor deze gin gebruiken zijn violet, koffieboon, limoen, zeewier, sinaasappel en jeneverbessen. Een bijzondere combinatie is het zeker, het resulteert in een pittige citrus smaak met een vleugje zoutheid, die te danken is aan het zeewier. Proost!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.